2777
2789
عنوان

تنهایی رو بیشتر دوس دارین یا جمع

85 بازدید | 16 پست

خودم جمع رو خیلی دوس دارم از تنهایی بدم میاد کلا آدم اجتماعی هستم شما چی؟؟

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمع با شرایطی که اون جمع دلخواهم باشن

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
بستگی داره به موقعیتش مثلا دلم می خواد پنج شنبه ها برم مهمونی یا مهمون بیاد ولی یوقتا اصلا دلم نمی خ ...

من بیشتر تنها هستیم ولی خب خیلی شلوغی رو دوس دارم دوس دارم اکثر روز هام رو جمع باشیم نه تنها

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من بیشتر تنها هستیم ولی خب خیلی شلوغی رو دوس دارم دوس دارم اکثر روز هام رو جمع باشیم نه تنها

به خاطر همینه جمع دوست دارید اگه پشت سر هم مهمونی برید خسته میشی من نزدیک ده روز واسه شب چله مهمونیو مهمون بازی داشتیم چون مهمون از شمال داشتیم هی این و اون دعواشون می کردن ماهم دعوت می شدیم باهاشون دیگه هسته شده بودم هر شب یا خونه ما مهمون بود یا مهمون کسی بودیم 

به خاطر همینه جمع دوست دارید اگه پشت سر هم مهمونی برید خسته میشی من نزدیک ده روز واسه شب چله مهمونیو ...

خب دیگه پس شما شلوغ هستین ولی ما نه اکثرا تنهاییم دلم میخواست رفتار و آمد زیاد داشته باشیم 

خب دیگه پس شما شلوغ هستین ولی ما نه اکثرا تنهاییم دلم میخواست رفتار و آمد زیاد داشته باشیم

یجور دیگه خودتو سرگرم کن برو پیاده روی باشگاه کلاسی که دوست داری همونجاها هم دوستای جدید پیدا کن 

یجور دیگه خودتو سرگرم کن برو پیاده روی باشگاه کلاسی که دوست داری همونجاها هم دوستای جدید پیدا کن

بچه کوچیک دارم وقت نمیشه