من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ایناهمش حرفه الکیه من وردزبونمن این سوره ها ولی باطل که نشد هیچ بدترم شدهرسوره ای موکل داره و وفچقتی ...
دقیقا منم وضعیتم بدتر شد و بیماری های بدتری گرفتار شدم ..درواقع موکلین همون طلسم بیشتر بهم فشار اوردن
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
منم هنوز پیدا نکردم کسیکه کارش خوب باشه وکلاه بردار نباشه
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اره اره اصلا کاری میکنن که زندگیت سیاه بشه من به جنون رسیدم توجمع به قدری توسرم زر زرمیکردندیهوبلندم ...
منم دقیقا...شما پیش کی باطل کردین؟
عزیزم پیش دعا نویس نرو، همه دروغ میگن و دنبال کسب در امدن..من همین مشکل رو داشتم..یکی راهنماییم کرد، از طریق قران و نماز و اینجور چیزا درست شد..اصلا دنبال دعا نویس نرو کلی پول میگیرن اخرشم هیچی