2777
2789
عنوان

شماره دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 64 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دقیقا...شما پیش کی باطل کردین؟

توشهرخودمون چندسال میپرسیدم جاری کثافتم میدونست کجاست معرفی نمیکرد بهم چون خودش برام جادوگرفته بود .به طور اتفاقی فهمیدم چنین ادمی هست رفتم پیش بغل گوشم بود وبارها از کنارجایی که دعامینوشت ردشدم ولی نمیدونستم

بیماری هم دارین یا مثلا همه باهاتون دشمن باشن؟

بله بیماری قلبی گرفتم همه هم با هام دشمن شدن دشمن شدنشون اصلا دلیل به خصوصی نداره نمیدونم چرا دارن اینطوری اذیتم میکنن

تو کار دعا نوشتن هستین یا خودتون یا فامیلتون؟؟؟

نه من تواینکارا نیستم بلدنیستم فقط توهمین زمینه خیلی پرسوجوکردم کارهرکسی نیست هرکسی اذن باطل کردن نداره چه بسا بدترکنه وضعیت رو حتی باهمون ایه وچله و ...

پس کدوم راهارو رفتی

چله های گوناگون سوره ناس فلق ایه الکرسی زیارت عاشورا ۱۲۴۰۰۰صلوات .هفتادبارایه ۳۳الرحمن به اب خوندم و پاشیدم توخونه ووضوگرفتم .ایات باطل السحرنوشتم همراهمونه حرزامام جواد گرفتم انداختم روزی پنجاه ایه قران خوندم ۳۵سوره قصص صبح وشب خوندم هفت بار و هزاران راه رفتم از ریختن نمک در چهارگوشه منزل بگیر تاالی اخر