2777
2789
عنوان

زنداییمو خانوادش چقدر پرو هستن

202 بازدید | 11 پست

دایی من یه آدمه ساده معمولیه حدود ۲۰ سال پیش میگه من زن میخوام برام زن پیدا کنید مادر بزرگمم میگه چی بهتر از ازدواج فامیلی میرن از روستاشون دختره فامیلشونو خاستگاری رو حسابه اینکه چون فامیلن و ما میشناسیم پس خوبن داییم متولد تهران خلاصه ازدواج میکنن داییم دختررو میاره تهران خالم که میشه خواهر شوهرش میگه این گناه داره تا پنجم دبستان درس خونده بفرستیمش مدرسه دیپلم بگیره دیپلمم میگیره خالم باز میگه گناه داره بفرستیمش هنر یاد بگیره میفرستنش آرایشگاه یاد میگیره خلاصه همه جوره هواشو داشتن داییمم یه مرد ساده صب میرفته سر کار شب بر میگشت خونه این خانم میره با مدرکش آرایشگاه بعدها خاله هامو مادرم متوجه میشن این خانم یه سری خیانتا کرده باز دایی احمقم میبخشه میگه عیب نداره این زن هر روز بدتر صب ساعت ۱۰ صبح میرفت شب ساعت ۱۱ بر میگشت داییمم کارش عوص شده بود ۲۴ ساعت ۲۴ ساعت شیفت عوض میشد نمیفهمیده این شبا انقد دیر میاد بعدم که میفهمه زنداییم میگه میرم باشگاه مشکل بعدی بچه دار نشدنه این خانم بود چقدرم داییم پول دوا درمون خانم کرد نشد بابابزرگم گفت این زن با این سابقشو خب طلاق بده مرد داییم گفت نه من دوسش دارم😑 حالا بعد از ۲۰ سال زنداییم پاشو کرده یه کفش طلاق میخوام داییم میگه چرا من که همه جوره هواتو داشتم پول پیش کرایه سالن زیباییتو دادم پوله ماشین دادم برات بهت از گل نازک نگفتم دست روت بلند نکردم میگه من تورو نمیپسندم 

( دختره ته روستا هیچی نبود داییم اینو آدمش کرد یه مدت دید داییم گردنش درد داره از ترس اینکه یه لیوان آب دسته این مرد بده حالا داره ولش میکنه) 

ما هم میگیم بهتر زنه اصلا بدرد نمیخورد زنه زندگی نبود داییم میگه نه میگیم خب خودش نمیخواد فراموش کن  

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادش تازه مدعی شدن که آره دستش تو جیب خودشه بزرگ شده نمیخواد دیگه داییتون اخلاقش خوب نیست 

ما هم گفتیم اولا داییمون اخلاقش بد نیست چطور زمانی که خونه ماشین میخرید و میفراستاد کلاسو پول پیش سالن داد بد نبود حالا بد شده 😠عجبا 

اگر دایی من نبود این خانم کجا بهش کار میدادن که دستش بره تو جیبش البته خودم معتقدم بیشتر تقصیر داییمه باید چند بار میگفت زن شب زود برگرد خونه یا همون موقع خیانت طلاقش میداد 

هنوزم بچه نداره؟

نه بابا داییم ۵۰ سالش شد چند بار گفتیم این زنو طلاق بده حداقل سره پیری بچه داشته باشی الان زنه داره بعد ۲۰ سال میره مهریشم یه مقدار بهش دادن سر داییم بی کلاه 

قبلا هم گفتین از این زن‌ دایی؟؟

فکر کنم اوایل که حرفش شده بود زنه  درخواست داده بود یه بار تاپیک زدم 

عصابم خورده از دستش من همه چیزو که نگفتم این خانم خیانتش با افراد تو فامیل بوده یه بخشیشم مر بوط میشه به خانوادمون زنیکه پر رو قبلا برادره ۱۰ سال بزرگ ترشو برا من لقمه گرفته بود 😑

فکر کنم اوایل که حرفش شده بود زنه درخواست داده بود یه بار تاپیک زدم عصابم خورده از دستش من همه چیزو ...

کاراش بی‌جواب نمیمونه

ان‌شاالله هر چی صلاح 

ولی هر اشتباهی تاوانی داره داییت هم باید بزاره کنار این زن خیانتکار