من شوهرم ماهانه بهم نمیده همش باید هی بگم فلان چیز میخوام کرایه میخوام شارژ میخوام رژ میخوام و خسته شدم از گفتن ها خدانکنه بفهمه 100 تومن دارم تا تمامش نکنه ول نمیکنه برا همین هیچ پس اتداز و پولی ندارم خسته شدم از این وضع نه که نداره ها داره ولی نمیده همش انگار دلش میخواد التماسش کنی یا نه نمیخواد زن چیزی داشته باشه حتی اونروز بهم گفت برو سر کار الان یه اگهی دیدم تو دیوار بهش گفتم میرم اینجا برا کار بپرسم گفت بخاطر حرف من نمیخواد بری گفتمش نه خسته شدم از اینکه برا همه چی قطزه قطره بایذ ازت پول بگیرم و هی بگم
قبلن بله یه مدتیه کارش بشدت بهم ریخته خودش هروقت داش میده یا پول نقد برام میذاره یسری چیزارو هم میخوام دیجی کالت سفارش میدم به ادرسش پرداخت موقه تحویل شرایطمون یهو بد شد منم بینی عمل کردم پیچیده شد همه چیز
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باید ازروز اول ماهیانه تعیین می کردی الانم سروسنگین باش اومد سمتت گریه کن غرغر کن گلایه کن به هرطریقی هست برا خودت یه مبلغی تعیین کن نمی دونم شگردشو بلدی یانه،بگو مثلا فلانی ماه پنج می گیره به من ماه سه تومن بده دیگه احتیاجی نیست در طول ماه بدی بعد مدیریتش کن کار نشد نداره زن کلفت که نیست بشوره بسابه بپزه بعد پولم ندن برای کار کرمردنم اگه می خواستی کار کنی چرا سوهر کردی
بهش گفتم میگه من کار ب کسی ندارم زندگی کسی ب من ربطی نداره عین خیالش نیست
خوبه به زبون عادی نمی فهمن باید سروسنگین شی گلایه کنی بالاخره زمان میبره از موضعت کوتاه نیا نه که قشقرق کنی هر یکی دوروز پول بگیر ازش بعد اگه گفت چرا اینقد می گیری بگو گفتم یه مبلغی تعیین کن تا من هرروز نگیرم اینقددبگو تا بده