2777
2789
عنوان

به نظر شما آینده این آدم چیه ❓

48 بازدید | 3 پست

به نظر شما آینده یه دختر ۱۸ ساله که از زمانی که یادش میاد پدر و مادرش به خصوص مادرش فقط کوبیدنش فقط تحقیرش کردن فقط بهش بد و بیراه گفتن 

یعنی راهشون راه تغییر و توهین و سرزنش و مقایسه کردن و اعصاب خوردی و جنگ بوده 

مادری که حتی نمی‌تونه آروم ه جمله‌ای رو بگه و باید با داد زدن و جملات حقارت آمیز باشه!

و دائماً به دختر خودش میگه تو ازدواج کنی طلاق می‌گیری تو بدبختی تو بیچاره‌ای تو بی‌عقلی تو هیچی نمی‌فهمی و این هم بار اولش نیست و نگار این حرفا رو مثل نقل و نبات راحت می‌زنه!!! حالا به نظر شما چه بلایی سر این دختر میاد؟؟

آینده این دختر چطوری قراره با وجود همچین رفتارهای مادری شکل بگیره؟؟

آیا این مادر واقعا سمی نیست؟💔🫠

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره اون دختر به پذیرش برسه یا نه

اگه به پذیرش برسه راه خودش رو پیدا میکنه و زندگی خوبی برای خودش میسازه در غیر اینصورت تمامی آسیبهارو هی با خودش حمل میکنه ، تفسیر و یاداوری میکنه و خودشو همیشه با مرورشون عذاب میده ، زندگی شغل شوهر بچه خودش رو هم به فنا میده

اما اگه به پذیرش برسه دیگه ازاد میشه و ذهنش دور میشه از این فضا و میره از دور به قضیه نگاه میکنه ،  پدر و مادرش رو به عنوان ادمهای نااگاه و حتی بیمار روحی میبینه و وقتی کسی بیمار یا نابلده یا حتی سطح هوشی پایینی داره انتظار خاصی ازش نیست و بقیه حرفها

عجب