برای برادرم راهنمایی میخوام ، خانمش خیلی بد اخلاق و زورگو هست خیلی اذیت می کنه مثلا میگه دست به فلان چیز نزن کثیف میشه ، دیر نیا ، زود نیا ، چرا با همسایه یه کلمه حرف زدی ، انقد اذیت کرده الان کارشون داره به طلاق میکشه منم تا حالا دخالت نکردم به نظرتون چیکار کنیم خیلی ناراحتم نمیدونم چه راهنمایی کنم پیش مشاور هم میرن ولی مشاور هم نتونسته حل کنه مشکل رو ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
توی رابطه وقتی دستور باشه زور گویی باشه آرامش نباشه زندگی رو. مثل زندان کنن برای هم... این زندگی ادامه دار نشه بهتر... این خانم احتمال هست این رفتارهاش از زندگی قبلش هست و یجوریایی الگو برداری کرده.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
برادرمنم بایه دختر زور گو و رفتارایی این چنین عقد کرد اینقد اذیتش کرد که خودش متوجه انتخاب اشتباهش شد و توی عقد طلاق گرفت ما خیلی بهش مبگفتیم اشتباه و... ولی میگفت درست میشه اصلاح میشه هروز قول بهتر شدن تا زد و اتفاقی افتاد که برادرم مثل یخ شد نسبت بهش و طلاق گرفتن... خودشون باید بفهمن راهشون اشتباه
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻