2777
2789

اوووف منم دقیقا تو همین سن بعد شکست عشقیم سوختم و از استرس نابود شدم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین طور .میترسم جالب اینکه  وقتایی که شوهرم می خواد دعوایی راه بندازه یا چیزی دیگه از قبلش حالم شروع میشه بد شدن و میفهمم ..   بچه ترس اصطلاحا شدم یجورایی . عزیزم مشاوره میتونه کمکت کنه شماره ۰۹۶۴۰۰ صبح ها هشت صبح و ظهرا دوازده نوبت مشاوره میده برا همون روز یا همون موقع تقریبا . و سایت هم دارن سایت پاسخگویی به سوالات شرعی انلاین بزن گوگل میاره .

۱۷.کنکور ایناهم ندارم که بگم برا اونه فقد استرسیم هیمن الانش نشستم خونه راحت آروماسترس دارم پاهام سر ...

عزیزمم درکت میکنم ...خدا کمکت کنه 

من گذشته ی سختی داشتم علتش اونم هست