برای برادرم راهنمایی میخوام ، خانمش خیلی بد اخلاق و زورگو هست خیلی اذیت می کنه مثلا میگه دست به فلان چیز نزن کثیف میشه ، دیر نیا ، زود نیا ، چرا با همسایه یه کلمه حرف زدی ، انقد اذیت کرده الان کارشون داره به طلاق میکشه منم تا حالا دخالت نکردم به نظرتون چیکار کنیم خیلی ناراحتم نمیدونم چه راهنمایی کنم پیش مشاور هم میرن ولی مشاور هم نتونسته حل کنه مشکل رو ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
داداشت تفریح میبرهتو کار خونه بهش کمک میکنهرابطه ج نس ی گرمی دارنبهش حرف محبت آمیز میزنه داداشتون؟تو ...
خیلی ، مثل یه پرنسس باهاش رفتار میکرد ، سالی ۸ یا ۹ بار مسافرت میبره هیچی کم نذاشت براش تو خونه یه جوریه انگار خونه مال اونه برادرم به هیچی نباید دست بزنه ، آشپزیش خوب نیست یعنی برادرم خسته کرده