2777
2789
عنوان

یه راهنمایی میدید که طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
دقیقا زندگی مثل زندان شده آرامش نداره برادرم الان که قهر کرده می‌گفت یکم استراحت کردم در نبودش

داداشت تفریح میبره

تو کار خونه بهش کمک میکنه

رابطه ج نس ی گرمی دارن

بهش حرف محبت آمیز میزنه داداشتون؟

تو جمع بهش احترام و عزت میده 

مطمعنن بااین رفتارا فقط زندگی خودشو خراب میکنه برادر شمام تحمل نمیکنه.

من دلم براش میسوزه برادرمو دوست داره ولی کلا خانوادگی زورگو و بداخلاق هستن بلد نیستن با مرد چجوری رفتار کنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا برادر من هم همینجوری شده ولی طلاق و دوباره ازدواج کردن هم سختی های خودش داره ، برادرتون دوباره ...

نه دیگه فعلا که مجرد و سرکار هم هست بیچاره الان داره طعم زندگی راحت میچشه همش میکفت غلط کردم اشتباه کردم گوش ندادم وـ.. البته کم سن هم بود 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من دلم براش میسوزه برادرمو دوست داره ولی کلا خانوادگی زورگو و بداخلاق هستن بلد نیستن با مرد چجوری رف ...

خب همون دلیلش رفتارهایی تربیتی خانواده بوده... اینجور ادما تغییر هم نمیکنن مگر با دارو و درمان اونم تا حدودی. 

داداشت تفریح میبرهتو کار خونه بهش کمک میکنهرابطه ج نس ی گرمی دارنبهش حرف محبت آمیز میزنه داداشتون؟تو ...

خیلی ، مثل یه پرنسس باهاش رفتار میکرد ، سالی ۸ یا ۹ بار مسافرت می‌بره هیچی کم نذاشت براش تو خونه یه جوریه انگار خونه مال اونه برادرم به هیچی نباید دست بزنه ، آشپزیش خوب نیست یعنی برادرم خسته کرده

میدونی خانما میتونن تحمل کنن ولی یه مرد نمی‌دونم بتونه تحمل کنه یا نه

برادرت  چند سالشه ؟

بچه هم دارن؟ 

بعد خود برادرت از این امر و نهی ابراز ناراحتی کرده ؟ 

اون زن شاید وسواس داره 

اگه برادرت ناراحته باید خودش کاری کنه 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
نه دیگه فعلا که مجرد و سرکار هم هست بیچاره الان داره طعم زندگی راحت میچشه همش میکفت غلط کردم اشتباه ...

ما هم الان غصمون همینه بعدش چی میشه دوباره می‌تونه یکیو پیدا کنه که مناسب باشه ، مامانم خیلی غصه میخوره

برادرت چند سالشه ؟بچه هم دارن؟ بعد خود برادرت از این امر و نهی ابراز ناراحتی کرده ؟ اون زن شاید وسو ...

۳۲ سالشه ، ما که اصلا نمیدونستیم به ما نمی‌گفت تا اینکه دیگه مجبور شد گفت خیلی اذیتم می کنه

۳۲ سالشه ، ما که اصلا نمیدونستیم به ما نمی‌گفت تا اینکه دیگه مجبور شد گفت خیلی اذیتم می کنه

خب ببین خودش هم باید برا این زندگی تصمیم بگیره 

شما رابطه تون چطوره با اون زن نمیشه محترمانه ازش گلایه کنی 

ما هم الان غصمون همینه بعدش چی میشه دوباره می‌تونه یکیو پیدا کنه که مناسب باشه ، مامانم خیلی غصه میخ ...

دوره زمونه بدی شده انتخابها سخت آدماها متوقع باهزاران ترومای... خدا خودش کمک کنه 

خب ببین خودش هم باید برا این زندگی تصمیم بگیره شما رابطه تون چطوره با اون زن نمیشه محترمانه ازش گلای ...

خیلی لجبازه الان به جای آروم کردن طرف مقابلش همش میگه مهریه مو میگیرم بدتر با این حرفاش داره همه چیو خراب می کنه

خیلی لجبازه الان به جای آروم کردن طرف مقابلش همش میگه مهریه مو میگیرم بدتر با این حرفاش داره همه چیو ...

ای بابا 

این شاید قصد زندگی نداره 

شاید مهریه میخواد 

داداشت چیزی به نامش نذاره باشه 

ای بابا این شاید قصد زندگی نداره شاید مهریه میخواد داداشت چیزی به نامش نذاره باشه

نمی‌خواد طلاق بگیره فقط میخواد همه اموال به نامش باشه که بیشتر بتونه زور بگه هرکاری خواست کنن

من اصلا دخالت نکردم تا الان اتفاقا طلاق دوست ندارم

افرین از الان هم همینطور باش دخالت نکن

کی طلاق دوست داره جز اونایی که تجارت میبیننش

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»