من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
قربونشون برم پدرومادرا همینطورن به دل نگیر...متم مخصوصا بابام خیلی ناز میکنه برامون...ولی امان از وقتی یکاری بکنه و ما بگیم پدرجان اینکارتون به این علت واون علت اشتباه بوده فورا میگه پاشید پاشید برید قلبم درد میکنه هیچی نگید بامن😁😁😁🤣🤣🤣
فکر کنم همه پدر مادر ها اینجوری باشن وقتی بچه هستیم اینجوری سن بچشونم بالا بره میگن بچه ۱۰۰ سالشم بشه بازم برای پدر مادرش بچه است یعنی بجز این دلیلی نبود چجوری ادامه میدادن خدا میدونه 😂💔
زندگی میچرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
ببین هیچ وقت پدر و مادرت رو حرص نده اصلا رو حرفشون حرف نزن . کار به حرف مردم نداشته باش اگه احترام پدر و مادرت رو حفظ کنی حتی اگر خیلی بد باشن خدا در عوضش معجزه میکنه تو زندگیت . خیلی این مورد رو دیدن
ببین فقط امتحان کن . پدر و مادرت رو با تمام مشکلاتش بپذیر و رابطه ات رو باهاشون خوب کن ببین خدا چطور معجزه میکنه برات و اگه رضایت اونها رو نداشته باشی مطمئین باش هیچ کاریت درست نمیشه اینو مطمئن باش
هنوز با این سن تو خونشون موندی نشونشون میخوری. یا شوهر کن برو یا ی خونه بگیر مستقل شو چه خبره ۲۷ سا ...
چقدر راحت میگیرین اینجا ایرانه ها ....یه دختر چجوری میتونه چون ازدواج نکرده پاشه بره و جدابشه از پدرومادرش و بره مستقل زندگی کنه...تو ایران هنوز اینکار جا نیوفتاده...نمیگم نیست ...هست ولی درصده خیلی خیلی کم هستن دخترایی که میرن و مجرد خونه میگیرن