2777
2789
عنوان

چرا ننه بابای من اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 25 پست
خو چیکار کنه برای مرد چهل ساله شغل درست حسابی نیست رای دختر 27 ساله انتظار مستقل شدن کامل داری‍؟ این ...

مرد ۴۷ ساله ک مشخصه هیچی نشده 

ولی ما کلا دخترای زرنگی داریم. والا من تا دیدم دور و برم دخترا ب همه جا رسیدن و موفق شدن. و پسرها هنوز درجا میزنن 

دوستم سی و یک سالشه  میگفت خیلی مادرش اذیتش میکنه

منم باور کردم

و ولی یک روز مجبور شدم دو روز خونشون بمونم دیدم اون مامانشو اذیت میکنه

مادرش مریض حال اصلا توو کارا کمکش نمیکرد یه زن میگرنی

با حال داغون همه کارارو میکرد

دوستم با اون سن درکش نمیکرد 

اگر خودت اذیت نمیکنی که هیچ

ولی بعضیا واقعا باید ببینن خودشون چیکار میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده ها اجازه استقلال نمیدنمیگن خوبیت نداره تنها زندگی کنی انگار ایران شما با ما فرق داره

معلامه ک اجازه نمیدن خانواده ها  چون باید پول بدن 

ولی خود آدم اگ دربیاره مستقل بشه  کسی دیک غر نمیزنه

چقدر راحت میگیرین اینجا ایرانه ها ....یه دختر چجوری میتونه چون ازدواج نکرده پاشه بره و جدابشه از پدر ...

دخبر ۱۷ ساله بله نمیتونه.

ولی ی دختر مستقل تحصیلکرده ک ماهی .....تومن حقوق داره فرهنگشو داره  میره دنبال زندگیش

منظورم دخترایی ک تنبلانه تو سن ۳۰ سالگی جلو ماهواره لم میدن و تنها هنرشون درست کردن قرمه سبزی هست و دنبال دعا شوهرکردن نبود 

خانواده ها اجازه استقلال نمیدنمیگن خوبیت نداره تنها زندگی کنی انگار ایران شما با ما فرق داره

والااااا...یجوری میگن انگار به این راحتیه.....پدرومادرایه ایرانی بچه هاشون مخصوصا دختراشون رو تاازدواج نکنن نمیزارن از خونشون برن جایی دیگه زندکی کنن

دخبر ۱۷ ساله بله نمیتونه. ولی ی دختر مستقل تحصیلکرده ک ماهی .....تومن حقوق داره فرهنگشو داره میره د ...

من دقیقا همینجوری ام

حقوق  خودمو دارم و راحت خونه مامانمم😂😂😂

یه وقتا ب خودم میگم ازدواج کنم ولی واقعا کسی ب دلم نمیشینه

خدا خودش ب دادم برسه

والااااا...یجوری میگن انگار به این راحتیه.....پدرومادرایه ایرانی بچه هاشون مخصوصا دختراشون رو تاازدو ...

ایران اینا باکلاسه 

من خارج زندگی کردم‌اومدم ایران مامانم گفت غلط کردی باید بیای پیش خودمون مگه تو بی صاحبی 

هر جا بخوام برم باید گزارش بدم 😭