2777
2789

دوتامون 27 سالمه دوسشم دارم ولی تا حالا ندیدم تو این پنج شیش سال دوستی حرفی بزنه که بگه مثلا خوشش اومده از شخصی یا اینا. بهرحال طبیعیه بنظرم که دلباخته بشیم گاهی. نمیدونم شایدم طبیعی نیست ولی بشدت منطقیه برام سواله یعنی ممکنه تا این سن حتی کسی چشمشو نگرفته باشه؟؟ آخه من چرا همش احساساتی برخورد میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تو اشتباه میکنی که میگی. نداشتن رفتارهای دراماتیک به معنی نداشتن احساسات نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بهت اعتماد نداره یا تودارهمنم همینم دوست ندارم کسی بدونه روکسی کراش دارم یا درمورد روابطم با بقیه حر ...

نه اتفاقا خیلی باهم حرف میزنیم ولی تا حالا نشده بپرسم ازش یا چیزی. حس میکنم حریم شخصیشه

رفتار دراماتیک خاصی ندارم اما تو تصمیماتم خیلی احساساتی ام

اونو میگم دراماتیک نیست که احساساتش رو نمایش نمیده. تو هم شاید در برخورد با اون شخصیت منطقیت رو بروز میدی و به ظاهر احساساتی نیستی. در کل همه آدما همزمان با عقل و احساس تصمیم میگیرن ولی بهتر اینه که در نهایت منطق تاثیر بیشتری داشته باشه.

فرانسویا میگن دنبال هرچی دلت هوس میکنه برو ولی یادت نره عقلت رو هم با خودت ببری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ولی خیلی حرف میزنیم جفتمون

درون‌گراها با دایره رفیقاشون خیلی حرف میزنن و راحتن ولی دلیلی نمیبینن در مورد احساسات شخصیشون با کسی صحبت کنن و معمولا خودشونو منطقی تر از اونچه که هستن نشون میدن