2777
2789

۶.۷ساله باهمیم بچمون ۴ونیم ساله.اوایل خوب بود سه سال دشمن میبینه منو .پشت سر من دروغایی میگه ب خاهرش خاهرم مادرم و خدامیدونه کیا تو دعوا منو زد برا دفاع ناخنم خورد صورتش رف همجا گف زنم صورتمو چاقو خط انداخت ب همه میگه زنم بی محبت زن بودن بلد نیس .همه کارهای خونشو بچشو خودش لباسا غذا گرم میاد رخت خاب اماده میکپه لباسای تمیز خونه برق میزنه خودم خرجی نمیده زیاد بخودم نمیرسم اما باچیزای ک دارم مرتبم بوی خوب میدم اما ب خاهرم گفته خاهرت عطر نمیزنه ... فقط دنبال بهونهای الکیه بامن.زندگیمو جهنم کرده غذاکوفت میکنه یه تشکر نمیکنه .اخه محبت چیه باهمه چیش ساختم کم توقع شدم نخوردم نپوشیدم قسط خونه بریزه پس من چکار کنم میگه من ب تو میگم نفهم تو ساکت باش نپر ب من جواب نده چون تو زنی.بخاطر بچه موندم و نبود حامی پناه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از فردا برین تو کاسه شپول بگیر تو هم همه جا بگو پول نمیده دست بزن داره لعنت بهشون این مردا چی میخوان از زناشون اخه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

همه مردا

یه شکم

و

زیرشکمم

سوم اقتدار میخوان.

کم کم میتونی اصلاح کنی رابطت

دعواش نکنی.محبت کنی.کم کم 

بعد گیر ندی بهش.تا یه حرف زد .

میاد پیش تو درد ودل

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii

عزیزم ریشه یابی کن مشکل کجاست مثلا من شوهرم شکل جن هم بشم ولی کار خونه براش مهمتره ولی شاید یکی شوهرش ظاهرش براش مهمتر باشه آرایش کن به خودت برس عطر بزن برو پیشش با محبت باهاش رفتار کن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

کارتش رو بردار برو خرید...چقدر بی عرضگی در اوردی که این نمیدهبهش بگو قسم میخورم پول مدی میرم مهریه و ...

خورد خوراکدر حد نیاز میخره واجباتو تا میگم پول میگه مگ گشنه موندی .ببین نمخام پای بابام بیاد وسط میزنه میکشتش