2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بااین شوهر نکبت چ رفتاری کنم کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ریشه یابی کن مشکل کجاست مثلا من شوهرم شکل جن هم بشم ولی کار خونه براش مهمتره ولی شاید یکی شوهر ...

بخدا نگام نمیکنه هرچی ب خودم برسم رک ت روم میگه زشتی فلان لباس بت نمیاد گردنت دراز زشته .....همه اینارو از خودش درمیاره

طلاق بگیر بابا این معلومه فقط یه پرستار برا بچش میخواد تورو اصلا به چشم زنش نمیبینه چیه بابا زندگی دوروزه همین دوروزم برا خودمون زهر مار کنیم که چی بشه برو خودت کار کن تنهایی خیلی بهتر از زندگی با یه مرد بی وجدانه

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

خورد خوراکدر حد نیاز میخره واجباتو تا میگم پول میگه مگ گشنه موندی .ببین نمخام پای بابام بیاد وسط میز ...

مگه قرار پای بابات بیاد وسط؟؟؟

با سند ازدواج میتوونی همه حسابهاش رو ببندی تا زر نزنه

❤❤❤
طلاق بگیر بابا این معلومه فقط یه پرستار برا بچش میخواد تورو اصلا به چشم زنش نمیبینه چیه بابا زندگی د ...

بخاطر بچه م موندم .خیلی استرسو نگرانه بااینکه ۴ساله هست میگه دعوا نکنید مامان قهر نباشید

همه مردایه شکموزیرشکممسوم اقتدار میخوان.کم کم میتونی اصلاح کنی رابطتدعواش نکنی.محبت کنی.کم کم بعد گی ...

ب من گف ب بچم گف مامانت نفهمه بیشعوره .منم گفتم نفهم خودتی بیشعور بیشخصیت .چطو سرمو بندازم پایین جوابش ندم

متأسفم که در چنین شرایط سختی هستی. به نظر می‌رسد که اوضاع خیلی دشواری را تجربه می‌کنی و احساساتت کاملاً قابل درک است. زندگی مشترک می‌تواند چالش‌های زیادی به همراه داشته باشد و وقتی که محبت و احترام در آن وجود نداشته باشد، اوضاع سخت‌تر می‌شود.

مهم است که به خودت و احساساتت توجه کنی. اگر احساس می‌کنی که در این رابطه به حمایت نیاز داری، شاید بهتر باشد با یک مشاور یا فردی که به او اعتماد داری صحبت کنی. این می‌تواند به تو کمک کند تا راه‌حل‌هایی برای بهبود وضعیت پیدا کنی و احساس بهتری داشته باشی.یادت باشه که تو ارزشمندی و حق داری که در یک رابطه محبت و احترام را تجربه کنی. در چنین شرایطی، چند راهکار می‌تواند به تو کمک کنه

1. **صحبت با همسرت**: اگر احساس می‌کنی که می‌توانی، سعی کن با همسرت درباره احساساتت صحبت کنی. شاید او متوجه نشود که رفتارهایش چقدر بر تو تأثیر می‌گذارد. گفتگو می‌تواند به بهبود وضعیت کمک کند.

2. **تعیین مرزها**: اگر رفتارهای او برایت آزاردهنده است، مهم است که مرزهایی برای خودت تعیین کنی. به او بگو که چه رفتارهایی را نمی‌پذیری و این موضوع را با آرامش بیان کن.

3. **حمایت از خود**: به خودت توجه کن و سعی کن کارهایی انجام دهی که به تو احساس خوبی بدهد. این می‌تواند شامل ورزش، مطالعه، یا هر فعالیتی باشد که به تو انرژی می‌دهد.

4. **مشاوره**: اگر احساس می‌کنی که نیاز به کمک بیشتری داری، مشاوره می‌تواند گزینه خوبی باشد. یک مشاور می‌تواند به تو کمک کند تا احساساتت را بهتر درک کنی و راهکارهایی برای بهبود وضعیت پیدا کنی.

5. **حمایت از دیگران**: با دوستان یا خانواده‌ات صحبت کن. داشتن یک شبکه حمایتی می‌تواند به تو کمک کند تا احساس تنهایی نکنی و از تجربیات دیگران بهره‌مند شوی.