2777
2789
عنوان

خراب شدن گوشی

119 بازدید | 26 پست

سلام ، دوستان من متوجه خیانت بابام شدم و با پیج فیک به یکی از فامیلهای اون زن اطلاع دادم و اون فامیل پیام هارو برای بابام فرستاده و الان میگه میخام برم فتا پیگیری ، پیج رو پاک کردم اما خب فتا میفهمه ، میشه یه راه حل بگین ، گوشیش رو چجوری خراب کنم بدون اینکه بفهمه تقصیر من بوده تا ی مدت ک گوشیش تعمیره یادش بره کلا خودتون پیشنهادی دارین ؟؟؟ برای این نمیخام بفهمه چون هنوز مدرک ندارم از خیانت و اگر این پیج و ... بفهمه داد و بیداد و ...

کی میخواد بره فتا؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام

خو بره فتا اماره اونی که بهش پیام داده رو در میاره 

نه تویی که به اون یارو پیام دادی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

خانم شما اصلا نباید میرفتیم به فامیل اون خانم میگفتیننهایتش باید به خود پدرتون میگفتینگوشی رو که نمی ...

این بار دومه که با همون خانم مچش گرفتم وقتی اون زن نمیفهمه ک با مرد متاهل وارد رابطه نشه بنظرت کار دیگه ای میشه انجام داد ؟