سلام ، دوستان من متوجه خیانت بابام شدم و با پیج فیک به یکی از فامیلهای اون زن اطلاع دادم و اون فامیل پیام هارو برای بابام فرستاده و الان میگه میخام برم فتا پیگیری ، پیج رو پاک کردم اما خب فتا میفهمه ، میشه یه راه حل بگین ، گوشیش رو چجوری خراب کنم بدون اینکه بفهمه تقصیر من بوده تا ی مدت ک گوشیش تعمیره یادش بره کلا خودتون پیشنهادی دارین ؟؟؟ برای این نمیخام بفهمه چون هنوز مدرک ندارم از خیانت و اگر این پیج و ... بفهمه داد و بیداد و ...
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آمار کسی که میشناسه رو در میاره آخه ؟؟ 😂 اون فامیل میشناخت و اون فامیل اومده اسکرین شاتا رو برا ب ...
خو بابات نمیتونه آمار تو رو در بیاره
چون تو به بابات پیامی ندادی
آمار تو باید توسط اونی که بهش پیام دادی در بیاد !
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
لابد بابات برنامه مخرب داشته یا گوشیش هک شده🤣🤣و....هزاران دلیل دیگه گوشی که دست تو نبوده😂
خب اوکی من گوشی ریست میکنم اما حس میکنم بدتر میفهمه ک کار منه چون هی میگه میخام برم فتا و اینکه فقط وقتی تو حمومه گوشی دستش نیست من تا بره حموم گوشی ریست کنم خیلی ضایع شک میکنه
جدی ؟؟ چرا به ذهن خودم نرسید ؟😂 ینی الان اگه رفت فتا برای شکایت ، فتا بهش میگه چون به تو پیامی داده ...
چون خل شدی 😂
فقط کسایی رو پیگیری میشه کرد که مستقیم به خود بابات پیام داده شده !
واسه این تهمت ها هم فتا هیچ کاری نمیکنه 😂😂😂
اوکی پس مرسییی 🥹😂 فقط ی سوال دیگ اگر آیدی اون پیج فیک رو بده هم فتا کاری نمیکنه ،؟؟
نه چون به بابات پیامی ندادی
فتا نشسته هرکس بهش ای دی بده
مشخصات بده ک 😂😂😂
وای یه دنیا ممنون استرس کوفتی رفت ،،،، من فک کردم مثلا میره از پیجه ب دلیل های مختلف شکایت میکنه
هیچ کاری نمیتونه کنه
بیخیال باش