2777
2789
عنوان

سوال در موردسنجش بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست
همه جا با خودت می‌ره فقط ی اتاق نزدیک نیم ساعته تنها می‌ره .ی سری سوال مثلا بخوای بری مسافرت با چی م ...

میگن نسبت هارو میپرسن ما با خانواده ی شوهرم قطع ارتباط بودیم کلا نمیدونه عمه و عمو به کی میگن الانم بهش میگیم سر در نمیاره کیو میگیم 

برام صلوات میفرستین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن نسبت هارو میپرسن ما با خانواده ی شوهرم قطع ارتباط بودیم کلا نمیدونه عمه و عمو به کی میگن الانم ...

اره نسبت ها هم میپرسن .مثلا عمو کی تو میشه ؟از الان باهاش کار کن.رنگ ها .سمت راست و چپ

ششمین کاربری 😒

اره نسبت ها هم میپرسن .مثلا عمو کی تو میشه ؟از الان باهاش کار کن.رنگ ها .سمت راست و چپ

بهش میگم یادش نمیمونه چون هیج دیدگاهی به عمو و عمه نداره مثلا داداشمو به اسم میگم . میگم داداش من دایی تو هس یا خودش میگه قشنگ یا همینطور خاله رو ولی عمه و عمو رو قاطی میکنه اصلا نمیفهمه

برام صلوات میفرستین
بهش میگم یادش نمیمونه چون هیج دیدگاهی به عمو و عمه نداره مثلا داداشمو به اسم میگم . میگم داداش من دا ...

عزیززم 😍😁حق داره از کجا بدونه بچه های الان اکثرا نه خاله دارن نه عمو و عمه اگرم باشه از بس رفت و آمد کمه نمیدونن چی به چیه.پسر منم زیاد بلد نبود ولی دخترم خوب بود.پسرا یکم دیرتر یاد میگیرن

ششمین کاربری 😒