2777
2789
با این حرف مخالفم که همه چیز نشان داده شده و به قصد خودمون وارد این دنیا شدیم میدونم از قبل اسمم ...

ی چیز عقیدتیه 

معلم دینی ما همه نوع عقیده ها رو گف ب نظر من این منطقی تر بود 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من منظورم همین بود میگم خدا یه راهی رو نشون میدهاگ منحرف بشیم که قطعا سرانجامش معلومه اگه راهی رو بر ...

آیه ۱۱ سوره رعد هم به این موضوع اشاره کرده که هیچ چیز از قبل نوشته نشده و همه چیز به اعمال یک شخص و یک قوم بستگی داره !! 

خدا چیزی رو ننوشته 

خدا صرفا راهنما هاش رو فرستاده 

اگر حق رو قبول کنند که مسیر هموار میشه 

اگر قبول نکنند ناهموار میشه 

پس سرنوشتی از قبل تعیین نشده 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیه ۱۱ سوره رعد هم به این موضوع اشاره کرده که هیچ چیز از قبل نوشته نشده و همه چیز به اعمال یک شخص و ...

درسته 

فک کنم ی چیزایی رو اشتباه متوجه شده بودم

ممنونم👌

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

درسته فک کنم ی چیزایی رو اشتباه متوجه شده بودمممنونم👌

خواهش میکنم 🙏 

موفق باشی 🌹

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

ی چیز عقیدتیه معلم دینی ما همه نوع عقیده ها رو گف ب نظر من این منطقی تر بود

معلم دینی  ما دوتا چیز گفت یادمه 

اولیش این بود  گفت فک کنین شمارو وارد یه جای تاریک کردن گفتن جمع کنین هر چیزی که میتونی  چون وقت کمی داری  هر چی هست جمع کن وقتی جمع کردی یهو چراغ  ها روشن میشه و میبینی طلا جمع کردی  و برد کردی  اونوقت خوشحالی که دست پر هستی 

یکیش هم این بود هم هرچی خدا گفته رو انجام بده هم خوشی کن 

اگه اخرتی وجود داشت که پشیمون نیستی اگرهم وجود نداشت خوشی هاتم کردی 😄

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

معلم دینی ما دوتا چیز گفت یادمه اولیش این بود گفت فک کنین شمارو وارد یه جای تاریک کردن گفتن جمع کن ...

اخه اگ‌ بخوام حرف خدا باشم هم خوشگذرونی که خنثی میکنن همو😂😂😂

خدای در ذهن من همون خدای در ذهن شماست جداسازی نکنیداین هم نشانه از بی عدالتی نیستقانون دنیاست

نه شما در ذهن خود خدایی خلق کردید 

این خدا خالق ذهن شماست 

خدا در ذهن نمیگنجد 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اخه اگ‌ بخوام حرف خدا باشم هم خوشگذرونی که خنثی میکنن همو😂😂😂

نه دیگه اگه اعتقاد داری زیاده از حد نگذره که خنثی کنه تا حدی که بتونی نگهشون داری😄 بهشت ۸ در داره من همیشه خودمو توی در دوتا مونده به اخر میبینم  

نه دیگه اگه اعتقاد داری زیاده از حد نگذره که خنثی کنه تا حدی که بتونی نگهشون داری😄 بهشت ۸ در داره م ...

وقتی عالمی می‌خواهد به بهشت برود می‌گویند کجا؟؟؟ تو که در دنیا تنها نبودی که حالا بخواهید تنهایی بهشت بری 

همراهان ت را هم با خود به بهشت ببر 

نه شما در ذهن خود خدایی خلق کردید این خدا خالق ذهن شماست خدا در ذهن نمیگنجد

شما که یک آدم مذهبی هستین

منم میتونم با شما با زبان مذهبی بخن بگم

در قرآن گفته شده دروغ گویی از محرمات است وکسی که دروغ بگه عذاب سختی میکشه

شما الان دارین دروغ میگین

چون من هم همین خدا رو میپرستم و بازور میخواین بگین نه

پس دروغ نگین و توبه کنید شاید خدا شمارو ببخشه

شما که یک آدم مذهبی هستینمنم میتونم با شما با زبان مذهبی بخن بگمدر قرآن گفته شده دروغ گویی از محرمات ...

شما میگی تناسخ 

تناسخ باطل است هم عقلا هم نقلا 

شما اگه تناسخ باور دارید اصلا کافر محسوب میشید 

امیدوارم تحقیق کنید و تناسخ را رد کنید 

وقتی عالمی می‌خواهد به بهشت برود می‌گویند کجا؟؟؟ تو که در دنیا تنها نبودی که حالا بخواهید تنهایی بهش ...

دوبار  خوندم متوجه نشدم روشن تر میگید؟