2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علایمش ولت نمیکنه ما دقیق 22روز مریض بودیم حتی عفونت هم به چشمامون زد

دقییییقا منم گرفتم یکماه درگیر بودم و هنوزم خوب نشدم علائمش نمیره به هیچ عنوان هی شدید میشه خفیف میشه..منم عفونت به چشمم زوده صبا پلکم بهم چسبیده☹️☹️ 

وااااا🙁 
بحواستون باشه مثل زمان کرونا نشه ویروس هست مریضی هست ولی بزرگنمایی وایجاد ترس بیشتر هست

ایجاد ترس چیه عزیزم مردم باید بدونن بیشتر مراقب باشن بیشتر شیوع پیدانکنه 

این لعنتی از کرونا هم بدتره

وااااا🙁 

منو شوهرم و دوتا بچم گرفتیم. اولش مهربون بود😊بعدش احساس سستی و بدن درد و گر گرفتن و تعریق و بدتر از همه سرفه های خشک غیر عادی و مداوم من دو سه هفته شبانه روز سرف میکردم از خارش و خشکی گلو ببخشید بالا میاوردم 

بعدش سینه ام صدا دار شد و سرفه خشک شبیه سرفه های عفونی شد. 

حدودا یه ماه کامل شد که سرفه هاش قطع شه. معده ام اسیدی شد. 

اما خطری نبود مشخص بود خطری نیست😅 اما برا سالمند یا کسی که مشکل تنفسی داره باید ویروس نگیره تحملش واقعا سخته خصوصاااا سرفه های خشک و خارش گلو (تا گلو خشک میشد خارش و مستقیم معده ات هر چی بود بی معطلی...) 

طولانی بودنشم بده

دقییییقا منم گرفتم یکماه درگیر بودم و هنوزم خوب نشدم علائمش نمیره به هیچ عنوان هی شدید میشه خفیف میش ...

تا دورش تموم نشه خوب نمیشی .حالا من باردار بودم بهم دارو نداد دکتر .ولی به شوهرم و بچه هام قطره داد انگار نه انگار .من خودم دقیق نه روز پلکام بهم چسبید

ششمین کاربری 😒