2777
2789
عنوان

مامان بزرگم یچیزایی بهم گفت

158 بازدید | 11 پست

حرف دیگران برام مهم نیست ولی بدجوری شدم

مثلا خب من افسردگی دارم و 16 سالمه هی بهم میگفت الان کارت‌های خونه رو تو باید بکنی نه مادرت...

با مثلا کلیپ طنز بلاگر مرد می‌دیدم بهم گفت چرا نامحرم هارو نگاه می‌کنی گناه میکنی بیا بجاش قرآن و نماز بخونم...

مامان باباته؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بابا سنی ازش گذشته دیگه فکرشون مال اون دوره است احترامشو نگه دار و از این گوش بشنو و از اون گوش در کن

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان بزرگا اکثرا اینن مخصوصا طرف پدری 

من ایرپاد میزارم میگه این چیه میزاری اینو اونایی میزارن که گوششون مشکل داره رو خودت چرا عیب میزاری(فک میکنه سمعکه)

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

بابا سنی ازش گذشته دیگه فکرشون مال اون دوره است احترامشو نگه دار و از این گوش بشنو و از اون گوش در ک ...

دقیقا.این رفتار ها از مادربزرگ ها عادیه

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

آرهاز کجا فهمیدی؟😂

مشخصه چجوری باباتو تربیت کرده ک مشروب خوار از اب در اومده
نمیخوام بی ادبی کنم... ولی وقتی بلدن از دین همیناشو بگن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄