2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7143 بازدید | 185 پست
یه دهه نودی که تو سن بلوغه و به خاطر خیس بودن لباسش اونم ورزشی ناراحت و عصبی شده .برای پسرا زنگ ور ...

من بزرگش نمیکنم گلم

بار اول هم نیست

این کار هرروز منه

بهوهر چیزی گیر میده

خیلی پرخاشگر و عصبی شده

من بیشتر نگران بچمم

چون نمیخام عصبی باشه

یه دفعه اون قدیما پسر ۸ ساله ام میگفت وظیفه ات هست خونه تمیز کنی وظیفه ات هست غذا بپزی و ...

منم تا یک هفته نه چیزی پختم نه کاری کردم خودش و پدرش به گوه خوردن افتادن 

زیادی کار کنی میشه وظیفه!!!

دیگه دست به سیاه سفید نزن 

مگه کلفتی؟؟

❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونمبخدا میدونم مقصرمحتی بهش گفتم الهی بمیرم مامان مقصر منمولی یهو پرید بهماز اونور وقتی رفتن مدرس ...

عزیزم خیلی اشتباه کردی ازش معذرت خواهی کردی 

محکم می ایستادی میگفتی یادم رفته 

پس مشخصه خودت شل وا دادی و پسرتم جنبه محبت نداره 

شیوه ت رو عوض کن

میدونمبخدا میدونم مقصرمحتی بهش گفتم الهی بمیرم مامان مقصر منمولی یهو پرید بهماز اونور وقتی رفتن مدرس ...

تو مقصر نیستی عزیزم چرا متوجه نیستی؟! 😐😐

وقتی خودت اینجور به خودت میگی خب معلومه بچه تم 

اینجوری میگه 😐😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من بزرگش نمیکنم گلمبار اول هم نیستاین کار هرروز منهبهوهر چیزی گیر میدهخیلی پرخاشگر و عصبی شدهمن بیشت ...

با این کارت فقط جری تر میشه بزن تو دهنش حرف دهنش رو بفهمه 

هنوز سر از تخم در نیاوردن چه غلطااااا

❤❤❤
به پسرت بگو .پسرجان ۱۲ سالته.چطور زور داری عربده بکشی.خودت لباس هات رو بشور .وقتی کثیف.مادر شدم کلفت ...

اره خیلی از بچهای تیم ما حتی کسایی که تو رده سنی 12 هستن 

لباس های تیم رو خودشون میشورن از جمله خودم 

هیچ کار خاصی نداره که بخوایم رو دوش مادر هامون بزاریم

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
اخه عزیزم مگه من نوجوان ندیدمداداش من مردیه واسه خودش از بچگی تا الان رو حرف مامانم حرف نزد

من که هر نوجوانی دیدم کاملا شبیه همین پسرت بود به جز چند مورد استثنا.اونها واقعا استثنا بودن.

بهتون حق میدم خانم واقعا سخته 

به نظر من یکی از دلایل این رفتارش همین هستش که شما هم پدر هم مادر بودین و وجود پدر کم رنگ بوده 

دوم رفتار اشتباه پدر خانواده جلو فرزند 

سوم عدم حمایت پدر خانواده از مادر 

عزیزم من فکر میکنم مقصر خودممچون اون دوتا بچم رو محدود میکردم گاهیهمیشه نزاشتم حرف خودشون کرسی بشینه ...

تو ازش شاکی باش

بگو اولا که خودت باید بشوری دیگه بزرگ شدی وظیفه من نیست

دوما حالا ب هر دلیلی نشستی

باید بیای تحویل بدی  سر وقت بگی مامان اینو لطفا برام بشورید لازمش دارم

ببین دختر من چهارمه ۹ سالو نیمشه جلسه مدرسه بودیم معلمشون گفت مسئولیت بهشون بسپارید

اتو کردن فرم مدرسشون

شستن مقننه یا هر چیز دیگه

الان بچه من خودش لباساشو اتو‌ میکنه خودش خوراکی میذاره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

به نظرم حتما ، بچه رو پیش ی روانشناس کودک ببرید 

چون در آینده پرخاشگر میشه 

و این علاعم دست خودش نیست ،و‌هم اینکه دروه بلوغ ش داره نزدیک میشه 

پس حتما حتما  ببریدش ی روانشناس کودک 

و اگر با کامپیوتر بازی می‌کنه سعی کنید کم کم ازش بگیرید و اگر بازی های جنگی چیزی داره هم همینطور 

البته زیر نظر مشاور خوب 

نه عزیزم من منظورم این نبود ک تو مقصری چون اصلا مقصر نیستی

ولی خودتو ناراحت نکن عزیزم اقتضای سنشه باهاش راه بیا❣️