2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6697 بازدید | 184 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما زیادی سرویس دادی همشون پرو شدن بکش کنار ب خودت برس ببین چجوری میان سمتتببخشید ولی جنبه و لیاقت ن ...

بله عزیزم

دقیقا حق با شماست

بخدا تو فامیل ما چندتا هستن که هیچ از خودشون نگذشتن حتی توقع از بچشون داشتن

الان اون پسرا مادراشون گزاشتن تاج سرشون

بعد دیدم اونا که از خود گذشتگی کردن بچه پرو  شده و پرتوقع

حرف تو قبول دارم ب پدر باید اقتدار داد اما با تمام اقتداری ک من ب باباش دادم باباش ب من داده پس چرا ...

برای اینکه عصبیه .ازجامعه تاثیر پذیرفته .بزرگتر که شد میفهمه چه غلطایی کرده

لایک نکنید .توروخدا 
نه دیگه اصلااز بس هر جایی از خودم گزشتم واسش شد ایناون دوتا بچم رو کمتر محل گزاشتم الان تربیتشون عال ...

شوهرت ماشین لباسشویی نخریده و زبونش درازه!!!! لباساشون و کلا نشور تا ماشین بخره

اسی تحمل نکردم تا آخرش بخونم 

خیلی ناراحت شدم 

از امروز براش قیافه بگیر 

بگو بخاطر بی احترامی و حرفایی که زدی از امروز تا وقتی که آدم بشی خودت لباس ها رو میسوری اینا را با قدرت بگو نه با مهربونی و حس بد بختی 

قربونت برم اصلا غصه نخوریااا

بخدا فقط تو سن بلوغه

همین

با داداشش مقایسه نکن

آدما با هم فرق میکنن

یه نگاه چپ بهش کافی بود ک حالیش بشه رفتارش درست نیس

اصلا اصلا بگو مگو نکن

کتک زدن ک دیگه ممنوعه

یه ذره بزرگتر ک بشه انقد عاقل میشه انقد رفتارش باهات بهتر میشه 

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
اسی تحمل نکردم تا آخرش بخونم خیلی ناراحت شدم از امروز براش قیافه بگیر بگو بخاطر بی احترامی و حرفایی ...

قربونت برم

باشه عزیزم

منم دیگه میخام همینطور بشم

دیگه خسته شدم از بس گفتم عیب نداره

اخرش بدتر شد ولی بهتر نشد

حالا من دل خوشی از شوهرم ندارم ولی یه بار بهم گفت تا سه روز ب پسرا غذا نده تا ادب شن اولش مقاومت کردم و گفتم مگه همچی چیزی میشه بعد دیدم چاره ای ندارم انقد ک اینا وحشی و پرو شده بودن ؛ از اونجایی ک پسرا هم مث مردا بنده شکم هستن روز سوم دیگه بریدن و اومدن معذرت خواهی و یکم بادشون خوابید .شمام گاهی لازمه این کارو بکنی ؛ یک وعده غذایی نباشه سعی کن دوسه روز یا بیشتر باشه ؛ خودش اولش میره یه چیزی میخوره مث تخم مرغ ولی بعد واقعا کم میاره 

باید رفتارت مقتدرانه باشه.. اتفاقا پسرمنم امروز شلوار گرمی که زیر شلوار مدرسش میپوشه توحمام بود ونشسته بودم..اونم‌کفت پس دیگه زیرش هیچی نمیپوشم..منم گفتم بیا یه شلوار دیگه زیرش بپوش هرجی غر زد که این خوب نیست منم گفتم من که نمیتونم هر روز لباس بشورم. صبر کن لباس که بیشتر شد  همشو بندازم تو لباسشویی...جوراباتم که وظیفته خودت نمیشوری من باید بشورم. دیگه ساکت شد رفت پوشید رفت مدرسه.. شماهم نباید صبح زود میشستی ومیگفتی حق باتوعه.جلو بچه هات قوی رفتارکن.خب یه چیز دیگه بپوشه 

پارسا پسرمامان😍

رفتارش در خور سنش بوده عزیزم مخصوصا که میگی پدرش هم اینطوریه .زیاد دهن به دهن پسرت نشو سعی کن باهاش دوست باشی که احترامتو حفظ کنه.در خفا هم به شوهرت بگو رفتارشو درست کنه چون ممکنه مثلا هجده سالگی با پدرشم بد رفتار کنه

ششمین کاربری 😒