2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7143 بازدید | 185 پست
اخه عزیزم مگه من نوجوان ندیدمداداش من مردیه واسه خودش از بچگی تا الان رو حرف مامانم حرف نزد

نه آخه نسل با نسل تفاوت داره 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تربیت ما اشتباه نیست اگر بود سر اون دوتای دیگه هم باید بد میشود جامعه خراب شوده منم از دست پسرم ک ۱۱ سالشه گاهی خیلی دلم میشکنه در صورتی ک هر وقت بی احترامی کرده  ب من باباش میخواسته بکشش اما بازم فایده نداره درصورتی ک دختر بزرگم ۱۸ و اون دخترمم ۱۵ نشوده یک بی احترامی کنن 

تربیت ما اشتباه نیست اگر بود سر اون دوتای دیگه هم باید بد میشود جامعه خراب شوده منم از دست پسرم ک ۱۱ ...

عزیزم من فکر میکنم مقصر خودمم

چون اون دوتا بچم رو محدود میکردم گاهی

همیشه نزاشتم حرف خودشون کرسی بشینه

و الان خیلی خوبن

ولی این بزرگه کپ باباش شده

حتس حرفایی که باباش بهم میزنه اینم میگه

نه دیگه اصلااز بس هر جایی از خودم گزشتم واسش شد ایناون دوتا بچم رو کمتر محل گزاشتم الان تربیتشون عال ...

خداروشکر 

بعضی بچه ها سر کش هستن ولی در مقابل لوس کردن این بچه ها بعدا باید پاسخگو باشیم

نوجوان ها بخاطر بلوغ کمی پرخاشگر و عصبی میشن 

درست میشه ناراحت نباش 

ولی خیلی هم کوتاه نیا بگو من یادم رف تو نباید یاد آوری میکردی؟

از فردا هم روز قبلش بگو لباس چرکارو هرکی برا فرداش میخاد بپوشع بگه من ک علم غیب ندارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

شما زیادی سرویس دادی همشون پرو شدن 

بکش کنار ب خودت برس 

ببین چجوری میان سمتت

ببخشید ولی جنبه و لیاقت ندارن ؛ از اون دسته آدمان ک هرچی بیشتر سگ‌محلیشون کنی بهتره ؛ ببین منم درد تو رو دارم و گوش ب اینایی ک‌میگن محبت بش بکن نده ک پسرت بدتر و پروتر میشه؛ من تمام راه هارو رفتم پسرمم هفده سالشه ؛ اینا حتی باید برا غذا دادن بشون هم منت سرشون بذاری و چاره ای جز این نداری 

حواست باشه همین الان جاده شو ببندی وگرنه تو ۱۵ سالگی ببخشید ولی دیگه هیچی حسابت نمیکنه و باباشو فقط قبول داره و حتی کتکت هم میزنه 

اقتدار و کم محلی و منت گذشتن سر کارایی ک براش میکنی

نمی دونم پدر که اقتدار نداشته باشه از اون طرف مادر محبت به حد کنه همین می ه بچه های زیادی دیدم این م ...

حرف تو قبول دارم ب پدر باید اقتدار داد اما با تمام اقتداری ک من ب باباش دادم باباش ب من داده پس چرا پسر من دلم رو میشکنه محبت بیش از حد نداشتم هر محبتی بوده مساوی بین دخترام و اون تقسیم شوده