2777
2789
عنوان

دلم زندگی متاهلی میخواد 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 97 پست
زندگی همینه عشقم منم مثل تو خونه وزندگیمودوسدترم عاسق خونداری وهمراش کارفرهنگی ولچداری ...کلی کارکه ...

وای منم عشق میکنم با غذا پختن و آشپزخونم

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

دقیقااا😍😍 همه از بدیاش گفتن ولی کسی از خوبیاش نگفت 😍

اینم بگم عزبزم به حرف خیلیا گوش نده همینکه یه اقا پسر خوب وبا ایمان واخلاق وکارکن پیاد شد ازدواج کن باهم زندگیتونوبسازین

اولش قرارنیس که افا پسر توسن ۲۰ ۲۵ سالگی خونه وماشین داشته باشه اونم مثل دخترا درس خونده وخدمت رفته انتظارزیادی باعث بالارفتن سن میشه خیلیا بخدا دیدم بااین تفکرات یه اقا پسر پک کامل میخاستن که نبود خودشونم توسن ۳۰ میگفتن بچه ان الان یا با مرد بچداریا طلاق داده ازدواج کردن یا مجرد هستن .نمگم مجردی براکسی که قسمتش نشده بده .نه ولی با انتخاب به موقع ودرست میتونیم زندگیمونو باتوکل بخدا بسازیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی همینه عشقم منم مثل تو خونه وزندگیمودوسدترم عاسق خونداری وهمراش کارفرهنگی ولچداری ...کلی کارکه ...

عزیزم بسته به شوهرته مامان منم با همین تفکرات بیست سال کار نکرد چون پدرم موافق نبود بعد بیست سال بابام خیانتاش شروع شد اموالم ورداشت و در رفت

مامانم موند و ارثیه پدری و سن چهل سالگی و تازه شروع کار با دوتا بچه ۱۶ساله و هشت ساله 

استقلال مالی از واجباته

میخوای سرکار برو کارمند بشو 

میخوای آنلاین شاپ بزن

میخوای معلم خصوصی بشو

نوع پول دراوردنش مهم نیست مهم کاریه که با شرایطتت جور دربیاد هزار جور تو زندگی اتفاق میفته اونی برنده هست که تحت هرشرایطی همیشه محکم و پابرجاست 

بنده خدارو پشیمون کردین از آرزوش  البته که تو زندگی مجردی هم اینقدر مشکلات هست که خیلی هد آرزوشون هست زودتر ازدواج کنن 

زندگی مشترک مسولیت داره

اسی خیلی لذت داره خانوم خونه ی خودت باشی و تو مدیریتش کنی چی بهتر از این که واسه همسرت و بچه هات غذا درست کنی

بقیه رو نمیدونم ولی من وقتی پسرم از مدرسه میاد میگه عجب بوی خوبی میاد چی داریم کیف میکنم یا واسم از مدرسه میگه

انشاا... یه همسر خوب قسمتت بشه نهایت آرامشه

عزیزم بسته به شوهرته مامان منم با همین تفکرات بیست سال کار نکرد چون پدرم موافق نبود بعد بیست سال باب ...

عزیزم اگه پیاممو خوب خونده باشی گفتم با ادم متدین وخوب وباخلاق وکارکن ازدواج کن متعهدباسه ...درضمن زندگی بالا پایین زیاد داره نمیشه براهمه یه نسخه پیچید منظرم اینکه نباید جووناروازازدواج ترسوند واینکه تحمل کنن سختیای زندگیر زودی خسته وطلاق نگیرن درکنارخوشیایی که داستیم سختی وبدیها هم داستیم ولی صبر وتوکل وتحمل ..وحل مشکلات ..زندگیرو زیاد سخت نگیرید دنیا دوروزه یه روز بروفق تو یه روز برضد تو ..هممون میریم چه بسا خدادوطتانه زندگی کنیم درضمن گفتین لابات خیتنت کرده  من توزندگیتون نیستم ولی اونم تاوان پس میده مامانت بخاطر اخلاق خوبش شاید تواین دنیا به ظاهر سختی بکشه ولی خدا جواب خوبیهاشو میده فقط صبرآدمی کمه ..