2777
2789
عنوان

دلم زندگی متاهلی میخواد 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 97 پست
اهان اوکی 👌 خدا قوت موفق باشی چجوری استخدامت کردن چه چیزایی باید بلد باشی

کار با اپلیکیشن های مخصوص بیشتر 

و فیش زدن، 

من وقتی رفتم یک سال و نیم پیش هیچی بلد نبودم به عنوان کار اموز رفتم اروم اروم حقوقم زیاد کرد و خواست بیمم کمه 

ولی خودم گفتم پول بیمه رو بگیرم بجاش 

حداقل سرمایه گذاری کنم 

عزیزم نمیخوام توی دلت خالی کنم ولی رستوران شغل دائمی نیست ماه رمضون بشه تعدیل نیرو میکننخیلی جاها نا ...

دقیقا داداشم انقد صندوق بود اخرشم رفت اسنپ!

اقایون درخواست دوستی ندن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیخوام توی دلت خالی کنم ولی رستوران شغل دائمی نیست ماه رمضون بشه تعدیل نیرو میکننخیلی جاها نا ...

نه خدارو شکر اینجا خیلی خوبن یک سال و نیمه هستم عیدی پارسال بهم خوب دادن

عزیزم بنظرم یکم با دید بازتر جلوتو ببین 

مثلا فقط آیندتو تو شوهر کردن و پوشاک عوض کردن و پخت و پز نبین 

این از من به تو نصیحت ،بهترین سال‌های عمرتی برو ی حرفه رو تخصصی یاد بگیر درآمد کسب کن و مستقل شو 

تو این شرایط اقتصادی برای فراهم کردن خواسته هات و احساس پوچی نکردن باید حرفه داشته باشی 

من ۲۰سالگی ازدواج کردم ۲۱بچه دار شدم الان پسرم ۱۱سالشه دخترم ۶،نمیگم راضی نیستم خداروشکر صد هزار مرتبه شکر ،ولی الان حس پوچی دارم ،دارم میرم حرفه آموزش میبینم

دقیقا داداشم انقد صندوق بود اخرشم رفت اسنپ!

داداش من مدیر سالن بود صندوقدار بود کپتن اردر بود خیلی شغل داشت رستوران باریستا کار کرد و....

آخرشم مدیر داخلی ولی بازم راضی نبود از حقوق و مزایاش😂

عزیزم بنظرم یکم با دید بازتر جلوتو ببین مثلا فقط آیندتو تو شوهر کردن و پوشاک عوض کردن و پخت و پز نبی ...

قشنگم من هم خیاطی رو اموزش کامل دیدم هم حرفه های ارایشگری رو 

برای فامیل هم کار انجام میدم، 🥲

از ۱۴ سالگیم کنار مامانم خیاطی میکردم 

بخواطر همین قصد ازدواج دارم چون یکم زودتر از هم سنام کارامو شروع کردم 

قشنگم من هم خیاطی رو اموزش کامل دیدم هم حرفه های ارایشگری رو برای فامیل هم کار انجام میدم، 🥲از ۱۴ س ...

من با اینکه در آمد شوهرم خدارو شکر خوبه و از همه نظر تامین هستم ولی چون خودم خانه دارم حس خوبی نسبت به خودم ندارم پس وقتی یه زن مستقلی احساس بهتری تو زندگی داری 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤

زندگی همینه عشقم منم مثل تو خونه وزندگیمودوسدترم عاسق خونداری وهمراش کارفرهنگی ولچداری ...کلی کارکه وقت کم میاد عزیزم خونه داری برایه خانم بهترین چیزه فقط سرشارازعشقه اونکه عاشقن میفهمن من چندین ساله متاهلم باعرض پوزش الان مدشده مستقل شم ودرس بخونمو پا به پای مرد فلان کنم بهمان کنم نه وقتی زن وشوهرازدواج میکنن باهم مستقل میشن درکنارش میتونن باعث پیشرفت هم سن که خودمون بعد بچدارشدن درس خوندیم وکلی کارهای دیگه که درکنارسوهر میچسبه همچنین اقا درکنارزنش قوت وارامش میگیره .ازدواج به معنای خونه نشستن نیست ...ازدواج خیلی خوبه ولی باید پسر ودختر درک داسته باسن به همه جامیرین من خودم توسن خیلی پایین ازدواج کردم که میگم ازدواج نمکردم پیشرفت  هم نداشتم یکدیگروهل دادیم تونستیم به بهترینابرسیم با کمک خداوند وتوکل بهش ببخشید طولانی شد😉

قشنگم من هم خیاطی رو اموزش کامل دیدم هم حرفه های ارایشگری رو برای فامیل هم کار انجام میدم، 🥲از ۱۴ س ...

خیلی خوبه که همون هارو زمینه پیشرفت و درآمدزایی رو باز کن و تلاش کن بهتر از صندوق داریه کارآفرین خودت باش نه برای کسی کار کنی 

دختر پخته و عاقلی هستی ،ان شاالله بخت بلند و خوبی نسیبت بشه

من با اینکه در آمد شوهرم خدارو شکر خوبه و از همه نظر تامین هستم ولی چون خودم خانه دارم حس خوبی نسبت ...

بیکاری ها

مثلا بری بیرون کارکنی خودتو ب زحمت بندازی نیاز مالی نداری که چی بشه کار بیرون انجام دادی تا حالا؟خیلی سخته اونم برای زن متاهل

اقایون درخواست دوستی ندن