2777
2789
عنوان

اطلاعات راجب کمپ ترک اعتیاد دارین

40 بازدید | 14 پست

میخام صبح بچمو بردم مدرسه بگم بیان صبح ها کمپ میان خیلی سرصدا داره همسایه ها میفهمن؟چقدر طول میکشه ببرنش فرارنکنه یوقت سریع میبرنش؟

کی رو میخوای بدی تحویل کمپ 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم

دو نوع کمپ داریم اجباری و اختیاری .. اجباری تماس می گیری باید بری فرمی رو پر کنی رضایت بدی دوربر ۴ الی ۵ صبح میان میبرنش باهاتون هماهنگ میشن که در کوچه رو باز بزاری که بیا ببیرنش 

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
خسته شدم بیکاره همش خونس حداقل بره دوماه آرامش داشته باشم

از نظر آرامش آره 

وگرنه هزینه اضافه ای 

پسر همسایه ما بردن همون روز که برگشت رفت سراغ دوستهای مواد فروشش

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
از نظر آرامش آره وگرنه هزینه اضافه ای پسر همسایه ما بردن همون روز که برگشت رفت سراغ دوستهای مواد فرو ...

دلم واسه آرامشی که داشتم تنگ شده این یهو میره بیرون به زمانی باشه که تو چرته خوابه هرموقع بگم میان؟

صبح سات ۸اینا نمیان یعنی؟

چیزی که من اطلاع دارم دم صبح میان که طرف خواب باشه میتونید تماس بگیرید شرایط رو توضیح بدید بهشو ن بگید که اگه بشه ساعت ۸ بیان اگر خواستید یه قرص هست بهتون معرفی کنم قیمتش خیلی خوبه با اون راحت میتونه ترک کنه بدون درد و خماری

دلم واسه آرامشی که داشتم تنگ شده این یهو میره بیرون به زمانی باشه که تو چرته خوابه هرموقع بگم میان؟

اطلاع ندارم آخه هر کی دیدم با اجبار نرفته 

امیدوارم خودش به این نتیجه برسه که باید دوباره زندگیش بسازه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .