خانوما پسرم ٧ماهشه و اصلا سرما نخورده چند روزی بود بینیش ی کوچولو کیپ میشد با فین گیرم خالی نمیشد اومدم اسپری سدیم کلراید گرفتم روزی دو سه بار براش میزدم ک بینیش خوب شه حالا از وقتی ک اینکارو کردم گلوش افتضاح خلطی شده دو شبه ک همش از خواب میپره و میاره بالا ک خلطش بیاد انقدر اورده بالا ک گلوش زخم شده امروز بردمش دکتر ی اسپری دس ویوا داده و سیتریزین دیگه هیچی کسی بچش اینجوری بوده بهم بگه چیکار کرده ک خوب شده؟؟؟ همش میترسم خفه نشه تو خواب
زخم شدن گلوش قطعا مربوط به ریفلاکسه هیچ ربطی به خلطه نداره . اتفاقا قطره کارشو درست انجام داده خلط ر ...
من پسرم 3 سال و نیمشه خیلی شدید گلوش خلط آورده. سرفه های وحشتناک میکنه ولی بلد نیست خلط ها رو بده بیرون. از دیردز دکتر چرک خشک کن داده و شربت سرفه. یعنی خوب میشه؟خیلی میترسم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
روی اسپی بینی را نخوندی که نوشته به هیچ عنوان واسه اطفال استفاده نشه، فقط باید از قطره استفاده کنی آخه این چه کاری بوده کردی
چون هوا سرده بچه ها حساسیت نشون میدن، فقط سیتریزین دو تا 12 ساعت میدادی تموم میشد علائمش
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹