2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچتون گلوش خلطی بوده میشه لطفا بیایین واقعا واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 42 پست
به یه ماده غذایی حساسیت داده مثلاً دختر من به نارنگی حساسیت داده بود حذفش کردم دوروزه خوب شد تو هم ب ...

اره خودمم حس میکنم حساسیت داره روغن حیوانی میریختم توی سوپ دیگه ننداختم گفتم شاید برا اونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چون خودم باعثش بودم عذاب وجدان دارم همش از خواب میپره سرفه میکنه کامل این خلطو وسط گلوشه

باعثش نبودی .قطره بینی ph بینی را مساعد میکنه و بهترین کاره از زمان قدیم بوده و مطمئن باش تا هزاران سال دیگه هم هست .بچس و تا بزرگ بشه صد بار دیگه هم سر ما میخوره .فقط باید تو این چند روز بیشتر حواست باشه تب نکنه و مدام تو خواب چکش کنی

باعثش نبودی .قطره بینی ph بینی را مساعد میکنه و بهترین کاره از زمان قدیم بوده و مطمئن باش تا هزاران ...

ممنونم ازت

خداروشکر تب نکرده کلا سه شب باهاش بیدارم یعنی میگم الان چشمام در میاد انشاالله ک زودی خوب شه