2777
2789
من نیستم بخاطر اینه خدا دعامو اجابت نکزد؟

اشباه بزرگی کردین.

دنیا محل امتحانه. دنیا محلی‌ هست که باید از جهات مختلف صبوری کرد.

حکمت های خدا رو در نظر بگیرین.

ان شاءالله سریع توبه کنید و برگردید به نماز و انجام سایر واجبات 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پیام ی دوستی بود ذخیره ش کردم. خیلی درست گفته

عزیزم ببین تو ساعتو کوک‌میکنی‌مثلن رو ساعت ۲ شب تا نوقعش نشه زنگ نمیخوره درسته ؟زندکی و قسمت و مام اینجوری شاید اون چیزی ک‌تو میخوای قرار ی ساعت دیگ وقتش بشه ک الان مستجاب نمیشه.ولی اینو مطمعن باش خدا صداتتو میشنوه فقط و فقط زمانش نرسیده تا مستحاب بشه دقیقن مثل ساعت.

و شاید دوست گلم اصلا مصلحت نباشه و خدا ی چیز بهتر برامون درنظر داره. فقط نباید ناامید شد و باعث خوشحالی شیطان شد.باید امیدوارانه دعا کرد و سپرد ب خودش.که بهترین و رقم بزنه

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
اشباه بزرگی کردین.دنیا محل امتحانه. دنیا محلی‌ هست که باید از جهات مختلف صبوری کرد.حکمت های خدا رو د ...

من دخترم متوجه شدم بیماری بدی داره خیلیی بد😭کلن با خدادقهرم خیلی دعا ونذر و نیاز کردم ولی گوش نکرد بهم یکم معجزه نسونم نداد

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

https://rubika.ir/pooshak_anisa1200

با اجازه استارتر 🤍

خانومای عزیز اگه براتون مقدوره، روی لینک بزنین تا کانال من توی روبیکا براتون باز شه 🥹

هم بچگانه داریم هم زنانه 😍

قیمتهامون اصلا قابل مقایسه با بیرون نیس 

🌷🌷🌷

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
من میخوام حاجت روا بشم میشه برای من دعا کنید؟ بنظرتون خدا حاجتم رو میده اخه خسته شدم 😭و اینکه من نم ...

نمازهای واجب رو بخونید و بعدش دعا کنید.

به اهل بیت علیهم السلام توسل کنید و بین خودتون و خدا واسطه قرار بدید این عزیزان رو.

نماز شب برای نا مستحبه، دو رکعتش هم ارزشمنده. ان شاءالله قبول میشه حتما.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

نمازهای واجب رو بخونید و بعدش دعا کنید.به اهل بیت علیهم السلام توسل کنید و بین خودتون و خدا واسطه قر ...

بخدا حضرت فاطمه رو التماسش کردم 

نماز خوندم براش گریه کردم 

امام حسین و امام رضا رو واسطه کردم 

امام مهدی رو واسطه کردم کلی قسمش دادم 

هیچی به هیچی 

من دخترم متوجه شدم بیماری بدی داره خیلیی بد😭کلن با خدادقهرم خیلی دعا ونذر و نیاز کردم ولی گوش نکرد ...

بآبت سلامتی خودتون چقدر شاکر خدا بودین؟

بابت سایر نعمت هایی که بهتون داده واس خدا چیکار کردین؟

در سختی ها ایمان مردم سنجیده میشه. مگه قراره خدا دعا مستجاب کنه و ما بخاطر این براش نماز بخونیم.

نماز واجبه در همه حال. توبه کنید. برگردید به نماز. صبور باشید و دعا کنید ان شاءالله خدا گشایش بده

برام مهم نیست صلاحم نباشه خب همش پای خودم حاجتمو بده خدا 🥲

این چه حرفیه خواهر. فردا باز اگه بد شد از خدا شاکی میشیم که چرا....

خدا حواسش هست ب بنده ش وخیلی مهربونه نگران نباش💔

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
بآبت سلامتی خودتون چقدر شاکر خدا بودین؟بابت سایر نعمت هایی که بهتون داده واس خدا چیکار کردین؟در سختی ...

کلن ادم ناشکری بودم حس میکنم خدا بدجورگذاشت تو کاسم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤