2777
2789
عنوان

خانما بیاین 🙂💔

29 بازدید | 2 پست

من چرا به عنوان یه دختر یه زن دوست دارم  لباسای متفاوت بپوشم‌ ولی همسرم اصلا خوشش نمیاد هرجور لباسی 

فقط مدل لباسای بلند پایین کلوش کشاد آستین بلند و ..

حتی مادر شوهرم واسم پارچه پالتویی خرید الان اومدم بدم بدوزه واسم پالتو بعد شوهرم میگفت خانومم‌دوست نداره لباسش تنگ باشه کوتاه باشه نمی‌دونم اینجوری اون جوری 

بعد بهم میگه که زیر این پالتو چی میخوای بپوشی دیگه این‌لباس بلنداتو نمیتونی بپوشی گفتم نه دیگه باید شلواری یا جوراب شلواری بپوشم گفت اینجوری که نمیشه دیده میشه پات دیگه منم گفتم نمیدونم‌دیگه چیکار کنم حتی واسه روز عروسیمم لباس عروسم‌استین بلند پوشیده یقه ۴سانت و تور پوشیده 

واسم مراسم و عروسی ها هم میگه‌ لباس مجلسی نپوش همین لباس بلندات واسه بیرون میپوشی همشون مجلسین دیگه من چی بگم الیته من خودم چادری و مذهبی هستما بالاخره بعضی جاها دیگه جاش نیست این‌ مدل لباسا دیگه اصلا مانتو شلوار که اصلا مخالف شال که مخالف گفتم برای بارداریم عبا بگیرم گفت عبا بگیری دیگه چادر نمیپوشی دیگه مثل چادر گفتم نه هرچی دوست داره میپوشه هرکی هم دوست نداشته باشه میپوشه 💔🙂 حتی مهمونی هم‌ نمیخواییم‌بریم برای بیرون رقتن خودمون حتی زیر چادرمم نمیزاری پیراهن و شلوار بپوشم 

همسرم از همه‌ لحاظ عالیه چه اخلاق که رفتار چه محبت ذهنش بازه واسه هر مناسبتا مراسم و جشن ولی واسه لباسم‌ خیلی گیره 🙂🚶🏼‍♀️شما هم اولا اینجوری بودین شوهرتون گیر میداد یا نه ؟

یبار که کار خودتو کنی عادت میکنن...الکی تحمل نکن من هروقت یچیز جدید میپوشم هرچی میگن اهمیت نمیدم میگم خودم دوست دارم نهایتش چندتا حرف بارت کنن ولی دیگه ساکت میشن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید