2777
2789
عنوان

شخصیت خودتو چقدر میشناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم کتاب شخصیت شناسی میخونم

هنوز تموم نشده 

بعدش با علم و اگاهی میگم شخصیتم چیه😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خودم خودخواه و بی رحم  اما درکل با بقیه خوبم مشکلی با کسی ندارم تا وقتی اذیتم نکنه باهوش و درونگرا نه از اون درون گرا های ک از بیرون رفتن بدشون میاد من با هرکسی حال نمیکنم از کسی خوشم بیاد اتفاقا خیلی حرف برای گفتن دارم 

من چیز عجیبی ام

از طرفی هرکی منو میبینه میگه بهت نمیاد دانشگاه رفته باشی اینقدر که تو ظاهرم معلومه روابط عمومیم ضعیفه، جذاب نیستم، دافعه م بیشتره

از طرفی هی دوس دارم تو اجتماع باشم

فک کن دارم آگهی های دیوار رو زیرورو میکنم واسه کار، دلم قنج رفت واسه منشی سالن زیبایی، دوس دارم برم میونشون🤣

حالا ماه قبل صندوق دار یه هایپر بودم

مشتریها به صابکارم میگفتن یکی رو میذاشتی برات جذب مشتری کنه🤣

اینقد اوضام وخیمه

💔دل نشکنیم💔
من چیز عجیبی اماز طرفی هرکی منو میبینه میگه بهت نمیاد دانشگاه رفته باشی اینقدر که تو ظاهرم معلومه رو ...

مردم عقلشون به چشمشونه به خودت یکم برس نه اینکه با مژه کاشت و فلان بسان نه ها 

یه ریمل یکم تینت و رژگونه و ضدافتاب رنگی