2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 151 پست
الهی بمیرم واسه دلت 😭بچه دیگع نداری

بعد از ۱۲ سال یکی دیگه آوردم 

ولی الان موندم با جیغ زدنای اون یکی چکار کنم 

واقعا دست تنهام 

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشکام بند نمیاد من فقط یه جی میخوام حالا ک درد داده بیماری داده ولی بیادمعجزه کنه بجه هامون درد نکشن ...

قربونت بشممممممم خدا کمکش می‌کنه حتما خدا خالق مادری مثل توئه ک اینقدرررررر به فکر بچشه، مگه میشه خودش مهربون نباشه مگه میشه بنده شو بزاره بحال خودش .‌.. قربونت بشم من دلم روشنه برات خدا حفظت کنه برای فرشته ت مثل کوه پشت بچت باش مامان مهربون اون الان جز تو پناهی نداره نزار عذابش چندبرابر بشه گلم

دقیقا من پسرم خیلی دوست دارم وتمام تلاشم دارم برای بهتر شدن حالش وباسواد شدنش میکنم این حرف خیلی دلم ...

چه عشقی بالاتر از این👏

این همه داری تلاش می کنی  هر روز خودتو به آب و آتیش می زنی به هر امام و امامزاده ای متوسل شدی ...اونایی که این حرفا رو بهت زدن این اندازه از عشق توی مخیله شون نمی گنجه باورشون نمیشه تو اینقدر صبوری اینقدر قدرت داری ...پیش خودشون میگن بزار یه ضربه هم ما بزنیم شاید از پا افتاد جالبه میگن بعضی آدما حتی به بدبختی ما هم حسودی می کنند (ببین اونا دیگه چقدر بیچاره اند)

با همه قلبم دعا می کنم که هرچی زودتر پاداش صبر و تلاشت رو ببینی

ینی اونم مریضه؟

جان نه 

خدا رو شکر این یکی سالمه 

ولی چه ۹ماهی گذراندم 

خدا خودش می دونه و بس

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

این حرفا چیه 

کی این چرت و پرت هارو گفته 

اتفاقا میگن 

هر که در این بام مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند 

فدات شم شما خیلی هم واسه خدا عزیزی هیچ وقت این چرت و پرتارو باور نکن 

الهی معجزه بشه و بچه ات شفا بگیره به حق مظلوم اول و آخر علی علیه السلام

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دفعه بعد بگو همینکه تورو‌سر راهم قرار داده یعنی میخواد منو صبور و‌بزرگ کنه من اجر تحمل کردن تورو بهم هزار برابر میده، مریضی هم واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد خدا خیر و صلاحش رو بهتر میدونه ،

متاسفم مثل اینکه علاوه بر  اینکه همسر خوبی نیست ، پدر خوبی هم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

فقط واگذارش کن به خدا 

بدجوری تاوان میده

توروخدا تو با نیش زدن اجرتو از بین نبر 

یادت باشه تحمل چنین همسری یه امتحان برات 

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....