2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4733 بازدید | 151 پست
ولی اینا هیچکدوم باعث نمیشن ادم رنج بچشو ببینه و بتونه تحمل کنه عذاب سختیه

کاملا موافقم می دونم خیلی سخته وحشتناکه 

اما اینکه مادر فکر کنه که  شایدچون آدم خوبی نبوده خدا این بچه رو بهش داده ....این خیلی کارو سخت تر  می کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مریضی واس مومن خیر است و پاک‌کننده گناهان.شوهرت اشتباه میکنه. شوهرت از این امتحان سرافکنده شده

اینو جدی میگید؟مریضی برای مومن خیر است و پاک کننده گناهان......

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
کاملا موافقم می دونم خیلی سخته وحشتناکه اما اینکه مادر فکر کنه که شایدچون آدم خوبی نبوده خدا این بچ ...

من فکر نمیکنم ولی از اطرافیانم شنیدم مسخره ام کردن میگن حتما ادم بدی بودی داری با بجت نقاص پس میدید

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

عزیزم بمیرم برای دلتون بمیرم بقول مادرم آدم سنگ بشه مادر نشه خدا صبرشو بده بهتون چی بگم ک خودمم از چ ...

😔😔خیلی سخته نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم با این درد بزرگ اصلا خواب ب چشام نمیاد

اینو جدی میگید؟مریضی برای مومن خیر است و پاک کننده گناهان......

بله 

البته از توبه غافل نشید 

دعای مریض مستجاب است 

اعمال مستحبی که در سلامت انجام می‌داده و الان به واسطه مریضی نمیتونه انجام بده همچنان فرشتگان واسش مینویسن 

و موارد دیگر که حضور ذهن ندارم 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

چند وقته متوجه شدین؟

واسه هر کدوممون یه حور سخته دختر منم غمل قلب باز سد چهار سالش بود پسرم تورتیکولی داره همچین سالمم نبودن

قربونت بشم حق داری من دوباره بچه هامو از دست دادم خدا فرشته تو برات حفظ کنه و سلامتیشو بهش برگردونه میفهمم درد شمارو اما چاره چیه دوست قشنگم؟ می‌دونم از درون آواری اما تکیه گاه فرشته بی گناهتی گلم اعتماد به نفس و آینده این بچه دست شماست کمکش کن شاد زندگی کنه عزیزدلم اون تمام حرکات شمارو میبینه می‌فهمه نزار علاوه بر غصه ی خودش عذاب وجدان شمارو هم بدوش بکشه خوشگلم 🫂 

چند وقته متوجه شدین؟واسه هر کدوممون یه حور سخته دختر منم غمل قلب باز سد چهار سالش بود پسرم تورتیکولی ...

سه چهار روزه  چی بگم خدا ب هرکی یه درد میده 😔