2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4723 بازدید | 151 پست
اره خیلی تواینوشرایط باید همسرت همراهت باشه همدلت باشه الان درد منو اسی مسترکه😰😰

من برم فعلا 

تاپیکت ذخیره میکنم که هرزگاهی سر بزنم 

واست دعا میکنم همچنین واس پسر استارتر

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه شرایط بدی یعنی قرارع منم اینجوری بشم برم زیر سرم😭😭😭من حتی زبونم نمیره دعا کنم حتی نمازم نمیخون ...

منم اولش اینجوری نبودم تواین دوسال که فهمیدم رفته رفته حالم بدتر شد ، کاردرمانی خیلی خوبه الان شرایط پسرم خداروشکر خوبه ولی بیماری کار خودش داره میکنه

بیماری هیچوقت تاوان کار آدما نیست، همسرتون حرف مفت زده خودشو توجیه کنه ناراحت نباش و توکلت به خدای مهربون باشه

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
خدا خیلی از پیامبران رو هم باسختی امتحان کرده مثلا ابراهیم توی آتش رفت نوح بی خانمان شد یوسف توی چاه ...

ولی اینا هیچکدوم باعث نمیشن ادم رنج بچشو ببینه و بتونه تحمل کنه عذاب سختیه

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

سعی کن توجهت به بچه ات باشه اگر حالت بد باشه نمیت‌نی نگهداریش کنی

سعی خودم میکنم عزیزم شوهرم اصلا تو کاراش بهم کمک نمیده میگه من پول درمیارم توهم کارای بچه باتوهه

منم اولش اینجوری نبودم تواین دوسال که فهمیدم رفته رفته حالم بدتر شد ، کاردرمانی خیلی خوبه الان شرایط ...

خداروشکر مثلا شرایط جسمانیش منظورمه مستقله؟ 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

سعی خودم میکنم عزیزم شوهرم اصلا تو کاراش بهم کمک نمیده میگه من پول درمیارم توهم کارای بچه باتوهه

پس سعی کن قوی باشی 

اتفاقی که افتاده سر کوفت به هم زدن دل شکستن کاری و حل نمیکنه 

همسرت شعورشو نداره صبور باش همه چی درست میشه

دیگه وقتی امتحان بشی باید چ غلطی کنی😭😭😭😭

عزیزم بمیرم برای دلتون بمیرم بقول مادرم آدم سنگ بشه مادر نشه خدا صبرشو بده بهتون چی بگم ک خودمم از چند روز پیش ک تو تاپینکاتون بودم حالم بده خدا کمکتون کنه عزیزدلم