2777
2789
عنوان

یه مدته یکی از صمیمی ترین‌ دوستام از خواهر نزدیک تر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 99 پست
خواهش میکنم 🫠اتفاقا انقد تاپیک چرت و فیک زیاد اصلا شرکت نمیکنم عزیزم بنظرم خیلی به رابطه دوستانه ات ...

مچکرم ازت

درسته واقعا ، ادم بهتره وقتش رو صرف خودش کنه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه پیام ندادن دوستت 🫠

اهاا

گقتم یه مسر غریبه شعورش میرسه گاهی یه لایک استوری کنه ولی خب این

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

اتفاقا میشه شتر دیدی ندیدی من که این میکنم چنان رفتار میکنم که اصلا نمیشناختمش

من یباز از اینستا براش یه فیلم فدستادم حتی زحمت یه لایک الکی نکشیو

من یباز از اینستا براش یه فیلم فدستادم حتی زحمت یه لایک الکی نکشیو

چرا خودت کوچک کنی بفرستی ‌‌..

بعضی ها لیاقت مهربونی ندارن 

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

چرا خودت کوچک کنی بفرستی ‌‌..بعضی ها لیاقت مهربونی ندارن

با خودم میگم یه زنگ بزنم بگم چیزی شده اصلا نیسنی

باز میگم‌چرا وقتی متهم نسستم خودم خودمو متهم کنم

شماهم بشدت بشدت ادم پر از فرکانس محبت و منطق هستیاصلا از هر پیامی که میدی حس خوب میگیرم و وآقعا ادم ...

وای خدای من 😍 نمیدونی چقدر حالمو خوب کردی 🩵🩷 

خیلی مواظب قلبت باش خیلی حساس و شکستنیه 

کاش آدمای تایپ شما وارد شغلای مددکاری اجتماعی و پرستاری بشن خیلی به آدما اهمیت میدین و اونا رو جدی میگیرید نمیگم این خوب نیست ولی ای کاش هوشیارانه از این حس استفاده کنی که خدایی نکرده کسی از روح بی آلایشتون سو استفاده نکنه 

مچکرم ازتدرسته واقعا ، ادم بهتره وقتش رو صرف خودش کنه

من دقیق یه دوستی داشتم فک کن دوازده سال بعد یهویی همینجوری سرد شد جوری که حتی بیرون میدید منو خودشو میزد به ندیدن منم محل نمیدادم بعدیه مدت پیش ا تلگرام بهم پیام داد من شاید بعد یه هفته سین بزنم با اینکه اعلان رو میبینم😑 

با خودم میگم یه زنگ بزنم بگم چیزی شده اصلا نیسنیباز میگم‌چرا وقتی متهم نسستم خودم خودمو متهم کنم

بیخیالش شو 

خوب میکنی

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

وای خدای من 😍 نمیدونی چقدر حالمو خوب کردی 🩵🩷 خیلی مواظب قلبت باش خیلی حساس و شکستنیه کاش آدمای تا ...

قربونت بشم عزیزم😁❤️

اتفاقا عاشق مددکاری هستم😁 ولی خب وارد حسابداری شدم امسال😁😁

من دقیق یه دوستی داشتم فک کن دوازده سال بعد یهویی همینجوری سرد شد جوری که حتی بیرون میدید منو خودشو ...

حق داری

ولی خب جواب بده

من همیشه میگم‌چرا من خوبی خودم رو بخاطر بدی دیگران از دست بدم

اونا بیشعورن اونا ببخشید نفهممن من‌چرا مثل اونا بشم

بحث شعور هم نیست دلش نمخاد🫠

عاااا

دقیقاااا

نگا پیام بالا نوشتم نامزد عقدی داره

احتمالا نامزدش گفته دور دوستاتو خط بکش اوایل زندگی جوگیر میشن طبیعیه یا دوست رو واسه زندگیش خطر میبینه من حسم میگه همینه 

هر چی باشه به هر حال اهمیت نداره فدا سرت ممکنه شما هم ازدواج کنی بنا به شرایط یسری محدودیت ها برای خودت قائل بشی حتی اگه خلاف میلت باشه زندگیت ارجحیت پیدا می‌کنه