2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داده سوپرایز دارم برات😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی گفتی

اومد سوپرایزشم آورد😭😭😭

دو سه ماه پیش النگو انتخاب کرده بودم برا زایمانم بگیره اونارو گرفته بود،،اونقد از چشام اشک اومد، یه جوری شدم کلا

به خاطر النگو نه، اونموقع ها که ویار داشتم، بهش ویار گرفته بودم اصلا بوش حالمو بهم میزد حتی اعصابم اونقد داغون بود این فکرا میومد تو سرم که بچم به دنیا اومد دیگه هیچ اهمیتی ندم بهش😞😞

اونایادم افتاد کلی خجالت کشیدم، آخه  اونقد صبح با ذوق پیام داده بود ،،  الانم اومد خونه مامانم که نشونم بده،، خیلی ذوق داره طفلی😭😭

اومد سوپرایزشم آورد😭😭😭دو سه ماه پیش النگو انتخاب کرده بودم برا زایمانم بگیره اونارو گرفته بود،،او ...

عزیزم مبارکت باشه ان شاء الله که همیشه کنار هم خوشبخت باشین

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن
گفتم عزیزم😭

مبارکت باشه عزیزم

ان‌شاالله عشقتون پایدار باشه

اشکالی نداره تو بارداری از این فکرا زیاد میکنه آدم بهش بها نده ان‌شاالله بسلامت زایمان کنیو نی نی خوشگلتو بغل بگیری

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
مبارکت باشه عزیزمان‌شاالله عشقتون پایدار باشهاشکالی نداره تو بارداری از این فکرا زیاد میکنه آدم بهش ...

ممنونم، مرسییی گلم

آره مامانمم میگه، به خودت عذاب وجدان نده، عادی بوده، الان بهترم

اومد سوپرایزشم آورد😭😭😭دو سه ماه پیش النگو انتخاب کرده بودم برا زایمانم بگیره اونارو گرفته بود،،او ...

ای جاااانم بچه😍🥰😘😘 

اسی دلم خواست ازدواج کنم باردار بشم شوهرم نازمو بکشه 😂

راستی النگوت هم مبارک باشه ، به دل خوش استفاده ایشالا

ای جانم عشقتون پایدار ❤️😍

به خاطر اینکه بهش گفته بودی ویار کردی و وقتی پیشته حالت بد میشه قهر کرد باهات؟؟

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

ای جاااانم بچه😍🥰😘😘 اسی دلم خواست ازدواج کنم باردار بشم شوهرم نازمو بکشه 😂راستی النگوت هم مبارک ...

آخخخخ نه، ببین هزار تا بدبختی داره چند تا خوشی، پدرم دراومده، هر چند شیرینی هم داره

مرسییی عزیزم ،، موفق باشی💖💖💖🥰🥰

ای جانم عشقتون پایدار ❤️😍به خاطر اینکه بهش گفته بودی ویار کردی و وقتی پیشته حالت بد میشه قهر کرد با ...

نه، نمیگفتم ویار دارم و بدم میاد ازت فقط هر کاری انجام میداد بدم میومد دعوا راه مینداختم مثلا صدای سیب خوردنشم خیلی میرفت رو مخم😑😑

سر یه چیز دیگه دعوامون شده بود، آشتیش دادم ولی😂