2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 4913 بازدید | 158 پست
خیلی حسابگر و خسیسن

میگفتن یا بابات باید برات لباس بخره بفرسته یا ما به سلیقه خودمون میخریم

حالا من اونموقع درآمد نداشتم رومم نمیشد همچین چیزیو به بابام بگم که بفهمن من تو چه فلاکتی ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگفتن یا بابات باید برات لباس بخره بفرسته یا ما به سلیقه خودمون میخریمحالا من اونموقع درآمد نداشتم ...

چچوری توی دختر تهرونی رفتی با یه یزدی ازدواج کردی؟ 

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

نه خانم قبل کرونا بودبله وسواس بود

چه زندگی سختی داشته اینجورادماهم خودشون زجرمیدن هم به بقیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چطوری گیر این قوم الظالمین افتادی ؟ تو دانشگاه با این پسر آشنا شدی؟ شوهرت آدم خوبی نبود؟ نمی‌گفت این ...

بله تو دانشگاه

خیلی باهاش حرف میزدم میگفتم تو مگه مذهبی نیستی؟ پیامبر اسلام گفته از زن کار سنین نکشید 

دوست داری خودت دختر داشته باشی جوری که مامان و بابات با من برخورد میکنن با دخترت برخورد کنن؟

ظاهرا میگفت حقداری اما عمیقا نه

وای تن و بدنم از تاپیکت لرزید اسی

خداروشکر که خودت رو نجات دادی، امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنی

به نظرت برای اینکه ادم دچار چنین مشکلی نشه (از خانواده سالم و محترم خودش نیوفته توی چنین دیوانه‌خونه‌ای) چکار باید بکنه؟ سنتی بود ازدواجتون؟ 

خود یزدیام دو دسته هستنیسریشون به روزن و تهران رفت و آمد میکنن و خارج میرن و میان و از گروه دوم هم ف ...

یه دوست اردکانی دارم ترلیاردر ولی افکار سنتی اونم تو دل تهران😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

وای تن و بدنم از تاپیکت لرزید اسیخداروشکر که خودت رو نجات دادی، امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنی ...

به حرف اطرافیان گوش بده

ملاکهای ظاهری نداشته باش (منظورم چشم ابرو نیست، نگو‌کارش دهن پرکنه ظاهرا پولداره و ...) دنبال کسی باش که حس خوب بهتذمیده نمیترسی ازش دوست داره و حمایتت میکنه

بله تو دانشگاهخیلی باهاش حرف میزدم میگفتم تو مگه مذهبی نیستی؟ پیامبر اسلام گفته از زن کار سنین نکشید ...

خدا رو شکر که اون روزا تمام شد و دیگه این آدما رو نمی‌بینی . بسپر به خدا که خودش خوب جواب این آدما رو میده من به این جمله اعتقاد دارم از هر دستی بدی از همون دست میگیری. تاوانش رو تو همین دنیا میدن. 

وای تن و بدنم از تاپیکت لرزید اسیخداروشکر که خودت رو نجات دادی، امیدوارم روز به روز بیشتر پیشرفت کنی ...

ازدواج من سنتی نبود

اما انتخابم رو استانداردهای سنتی بود

کار داره، مذهبیه، چشمپاکه، وضعش خوبه

در نهایت هم کارش هم پولش مال خودشه، برای خودش لپتاپ میخرید یه لباس زیر برای من نمیخرید