2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رشته ات چیه حالا که داری میخونی واسه یه چیزی بخون که بازار کار داشته باشه

اره خب,وگرنه خیلی از رشته ها میتونستم برم 

رشته هایی که مشترک بین تجربی و انسانی و ایناس که دولتی هم میشد

بهداشت آزاد آوردم امسال انصراف دادم

دل شکسته💔

اره میشه

دانشگاه خوبه 

الان میبینم از خونه بیشتر بهم خوش میگذره 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اره میشهدانشگاه خوبه الان میبینم از خونه بیشتر بهم خوش میگذره

انقددددد از این دانشجوهای ترم اولی که الکی میگن دانشگاه هیچی نیست بدم میاد . اولین نفری هستی کا وایب مثبت میدی

خوشبحالت 

چی میخونی؟

اره خب,وگرنه خیلی از رشته ها میتونستم برم رشته هایی که مشترک بین تجربی و انسانی و ایناس که دولتی هم ...

آفرین موفق باشی خواستم بگم حالا که زحمت میکشی یه رشته ای باشه که بعد دنبال کار نگردی

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

منم یه روزی همین حالو داشتم

ولی شد😍

میشهه تلاش کن

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
کاش بشهجهنم شده برام دیگه

منم الان خونه برام جهنمه 

فرجه امتحان ها هم هستیم دانشگاه باز نیست حوصله م سر میره

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن