2777
2789
اخه برا دوتاخانواده یبار مصرف یجور میاد بنظرمخصوصا ترکیم حرف بازنمیگم منم سماهه عقدمولی نمیگیره شما ...

نه یه مدل های ضخیم هست خیلی قشنگه عزیزم منم ترکم 

میخوای براش بیاری چندسالته 

چیو نمیگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکبار مصرف واقعا قشنگ نیست به نظرم بی احترامی هست هم به مهمون هم به طبیعتچینی زرین ببین چنده سرویس ۱ ...

ایشالا عزیزم چشم 

زرین که بهترین مارکه خیلی گرونه

نه یه مدل های ضخیم هست خیلی قشنگه عزیزم منم ترکم میخوای براش بیاری چندسالته چیو نمیگیره

منظور از نگرفتن 

ینی اقدامم تاحالا بیجواب بوده

من ۲۷ام

سماهیه عقدیم

پیشگیری نداریم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

چرا میخوای تو عقد باردار بشی عزیزم عروسی میگیری؟

عروسی میگیرم

برام مهم نیست بارداری توعقد

البته ازخانواده روشن فکریم نیسم

ولی تنبلی دارم 

خدا الانم بده شاکرم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

عروسی میگیرمبرام مهم نیست بارداری توعقدالبته ازخانواده روشن فکریم نیسمولی تنبلی دارم خدا الانم بده ش ...

اصلا کاری به حرف مردم ندارم ولی بهتره یکم بیشتر تنها باشید لذت ببرید خودتو اول کار درگیر بچه نکن اصلا خدای نکرده شاید شوهرت رفتارش تغیر کرده حداقل یه سالی زمان داشته باشید دوتایی عشق و حال کنید

عروسی میگیرمبرام مهم نیست بارداری توعقدالبته ازخانواده روشن فکریم نیسمولی تنبلی دارم خدا الانم بده ش ...

ولی بازم اگه میخوای حامله بشی رحمت رو خیلی خیلی گرم نگه دار و و بعد از پریود شدنت نزدیکی کنید.

و خیلی کم رابطه داشته باش مثلا ۱۰ شب نزدیکی نکن بعد اقدام کن که اسپرم ها قوی بشه 

میکم شما چیا جهاز خریدید ما ترک همدان هستیم من همه چی گرفتم یخچال فریزر لباسشویی ظرفشویی جاروبرقی تلویزیون سرویس چوب فرش