2777
2789
عنوان

همین الان کجا و در چه حالی که اومدی نی نی سایت ⁉️😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2592 بازدید | 287 پست

اومدم خونه بابام مامانم خونه نیست باباجون و دخترم دارم آجیل میخورن و کلیپ طنز میبینن منم کنار بخاری نشستم چایی میخورم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
وای دلم پیراشکی خواس 🥲نوش جونت باشه ازش بپرس غذای مورد علاقش چیه اونو براش درست کنراستی بابت همچین ...

عاشق برنج وغذای گوشتیه

دوست دارم سنگ‌تموم براش بزارم

امروز کلی خوراکی گرفتم که شب تاصبح بیداریم باهم بخوریم 

انقدر دلم براش تنگ شده ساعت۳زنگ زد کلی گریه کردم که برگرد.

بهم گفت دخترخوبی😂😂اخ تنها دوست بامعرفتمه 

عین خواهر نداشتمه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امشب دلم گرفته رو مبل نشستم نی نی سایت میگردم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

به شدت خسته، خسته از همه چی دلم‌میخواد یه خواب طولانی برم و البته بداخلاق

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
تو خونه و در کنار بخاری در خدمتتونم.😀(اعصابمم شخمیه و کلافم)

کنار بخاری الان تو این هوا خیلی حال میده 😍🔥

چرا اعصابت شخمیه و کلافه ای ای دوست؟! 

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

دراز کشیدم رو تخت و دارم تخمه میخورم

ای جان نی نی سایت و تخمه دو مکمل جدا نشدنی😁

پوستاشو نریزی رو تخت و زمین

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

تومطب دکترم

نوبت اینترنتی گرفتم

الان که اومدم حضوریا رو زودتر راه داده

دکترم بجای 5

ساعت6اومد😐😐😐

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

خسته از بیرون اومدم نشستم رومبل یه پام زیر رونمه یه پام آویزونه پشتمم تکیه دادم 😆 تلویزیونم روشن کردم زدم فیلیمو عکس مهراوه رو صفحست  خواستم یه کم بخوابم بعد بلند شم یه سری کارای اداره رو آماده کنم که دخترم گفت بابا گوشت خریده یهو😣این جوری شدم گفتم بیار خوردش کنم  الان سینی و چاقو منتظر منن ولی خدا وکیلی خسته ام😩