2777
2789
عنوان

چرا شوهرم انقدر عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 68 پست
منه اسکل زود وا دادمتو از اول همون فرمون رفتی جلو 🤣🤣چیکار کنم وقتیم ازش خبر نشه طلبکار حرف میزدم ک ...

🤣🤣🤣🤣

دیگه قرار نیست از اون ور بوم بیوفتی که گلم 

ببین مثلا زنگ نزن تا خودش زنگ بزنه بهت 

مثلا خود من ده بار همسرم زنگ میزد تو دوستی و گاها یه بار من زنگ میزدم بهش 

پیام میده سریع جواب نده تا فکر نکنه نشستی رو گوشی منتظر فقط که پیام اونو جواب بدی و فکر کنه برای خودت مشغله داری 

اصلا پرس جو نکن کجا بودی و با کی بودی و ...

اگه خودش تعریف کرد مثلا بگو ااا چه خوب پس بهت خوش گذشت و ... 

🤣🤣🤣🤣دیگه قرار نیست از اون ور بوم بیوفتی که گلم ببین مثلا زنگ نزن تا خودش زنگ بزنه بهت مثلا خود م ...

آره درست میگی دقیقا اونم اینجوری ج میداد به من از لج مثلا میگفت خوش بگذره فلان

ببین من چندروز مثلا ازم خبر نمیشه اگه شکاک بودم اینجوری نبودم هرروز باید چکش میکردم درسته؟ فک کنم هنوز به اون شدت خرابکاری نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره درست میگی دقیقا اونم اینجوری ج میداد به من از لج مثلا میگفت خوش بگذره فلانببین من چندروز مثلا از ...

اینکه از لج باشه هم درست نیست آخه 

من از لج نمیگفتم اصلا و خیلی عادی میگفتم 

اگه سه چهار روز زنگ نمیزنه هنوز اونقدر گند نزدی و مهمتر از اون اینه که اگه اونم زنگ نمیزنه پس رابطتون هنوز اونقدر عمیق نیست 

🤣🤣🤣🤣دیگه قرار نیست از اون ور بوم بیوفتی که گلم ببین مثلا زنگ نزن تا خودش زنگ بزنه بهت مثلا خود م ...

بعدمن چون مجازی آشنا شدم عکسمو نمیفرستادم براش تا چند ماه و بعد از اینکه دوستم شدیم باز عکس مخفی فرستادم البته خودش یادم داد گفت حداقل مخفی بفرست ببینمت همه عکس دارن تو چرا نداری نمیزاری ببینمت برام عجیبه خب حق منه 

بعدش که دوستم شدیم بعد از یه سال براش عکس غیر مخفی فرستادم ولی میدونست حساسم و فک میکنم عکسم بد میشه  درخواست اینستاشم قبول نکردم تا بعد از دیدن پیجمم هیچی توش نمیزارم عکس و پست بعضی وقتا استوری.کسی از اشناهامم نیست میکفتم حس خوب بهشون ندارم و تازگی پروفایلامم‌عکس گذاشتم که چهره مشخص نیست فقط واتساپم چهره مشخص بود

اینکه از لج باشه هم درست نیست آخه من از لج نمیگفتم اصلا و خیلی عادی میگفتم اگه سه چهار روز زنگ نمیزن ...

شاید اونم از لج نگفته خواسته آرزوی خوب واسم کنه

زنگم نمیزنه زیاد چندبار ز زد من یا سرد حرف زدم یا ج ندادم دیگه نزد بعد من زدم کار داشت بعدش یادش رفت بزنه وسط بحثم وقتی شک و اینا کنم زنگ زدم چندبار دیگه الان اونکارو کنم میفهمه جواب نمیده میکه الان دعوا میشه

اینکه از لج باشه هم درست نیست آخه من از لج نمیگفتم اصلا و خیلی عادی میگفتم اگه سه چهار روز زنگ نمیزن ...

نه من پیش اومده سه چهار روزم زنگ نزنم خب کسی که شکاکه نمیتونه تحمل کنه که تازه اونم ازم خبر نمیشد از بی توجهیم صداش در میومد

شاید اونم از لج نگفته خواسته آرزوی خوب واسم کنهزنگم نمیزنه زیاد چندبار ز زد من یا سرد حرف زدم یا ج ن ...

ببین آدم وقتی کسیو بخواد هر مارین داشته باشه بازم ۵ دقیقه وقت پیدا می‌کنه بهش زنگ بزنه 

همیشه یادت باشه به قول معروف با پا پس بزن با دست پیش بکش 

یعنی زنگ نزن به طرف ولی وقتی داری باهاش حرف میزنی باهاش بگو بخند و تحویلش بگیر که طرف هی دوست داشته باشه صداتو بشنوه و باهات حرف بزنه 

قطعا آدم به کسی که باهاش سرد حرف بزنه و ... کششی نداره

ببین آدم وقتی کسیو بخواد هر مارین داشته باشه بازم ۵ دقیقه وقت پیدا می‌کنه بهش زنگ بزنه همیشه یادت با ...

آره دقیقا من برعکس رفتار میکردم

و فقط با این رفتارا نشون میدادم خیلی مهمه اونم مطمئن میشد ازم‌‌که جسارت پیدا کنه وقتی بخواد رد تماس کنه که دعوا نشه یا ج نده و اینا

اگه کسی اصلا گیر نده چی یعنی اصلا تو باغ نباشه که این حجابش ایراد داره یا ممکنه تنها باشه اتفاقی واس ...

خوبی تووووو؟؟؟ زن آدمه خودش شعور داره یعنی چی حجابش ایراد داره؟؟یا ممکنه تنها باشه اتفاقی براش بیفته مگه زن زندانیشه،؟؟