2777
2789
عنوان

چرا شوهرم انقدر عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 68 پست
حتی دوستم پسرش مدرسه میرفت و با بچه ها دعواش شده بود و یه بچه کتکش زده بود ما دم در مدرسه بودیم و دو ...

وای میگم من یه جاها شک میکنم به طرفم البته مال اینه اون بلد نیس کامل درست رفتار کنه منم حساسم اگه فک کنه مشکل دارم چی؟

اگه کسی اصلا گیر نده چی یعنی اصلا تو باغ نباشه که این حجابش ایراد داره یا ممکنه تنها باشه اتفاقی واس ...

اون فرق داره 

مثلا من الان سنم کم نیست ولی مثلا امکان نداره ساعت ۸/۵ شب به بعد تنها بیرون برم و همسرم حتمااا میگه با خودم برو 

ولی اینکه بگی با مادرت بیرون نرو تو روز روشن از نظر من مسخره هست خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتو متوجه نشدم گلم میشه واضح تر بگی؟؟؟

میگم من رلم زیاد بلد نیست خیلی خوب رفتار کنه بعضی وقتا برام کمبود گذاشته باعث میشه من یه هو بهش شک کنم ولی شکلی من الکی بوده یعنی اون براش خیلی عجیبه حرفایی که میزنم

میگم اگه فکر کنه من بدبینم چی؟

آدم شکاکیه بیشتر روش دقیق شو اگه قبول میکنه ببرش مشاوره که تشخیص بده دلیل اینکاراش چیه واقعا اگه بد دله و مریضه خیلی عذاب میکشی از نزدیک دیدم که میگم 

دوستم میگه شوهرش بهش زنگ میزده کجایی چکار میکنی میگفتم خونه ام تو کجایی میگفت هیچی سرکارم و یهو در خونه باز میکنه ببینه واقعا خونه اس و دائم چکش میکنه کجاست و چ میکنه کارشو رها میکرده فقط بیاد خونه چک کنه آخرشم جدا شد چون دوست بزنم داشته وقتی جواب شکاشو نمیگرفت بد بهم میریخت

میگم من رلم زیاد بلد نیست خیلی خوب رفتار کنه بعضی وقتا برام کمبود گذاشته باعث میشه من یه هو بهش شک ک ...

اره قطعا فکر می‌کنه شما هم بددلی و خسته میشه 

خود من با همسرم دوست بودم ۱ سال حدودا 

هیچ وقت پیش نیومد الکی شک کنم بهش و ...

کلا محدودش هم نکردم چون اعتقادم این بود که باید طرفو آزاد بذاری ببینی چه می‌کنه نه که تو یه زندان بندازیش و هی بهش گیر بدی و بعد خوشحال باشی از اینکه خطایی نمیکنه 

با گذشت زمان دیدم کلا فکر و ذکرش فقط منممم و تمام شکر خدا 

الآنم با اینکه خیلی وقته ازدواج کردم هنوزم همینه شکر خدا

آدم شکاکیه بیشتر روش دقیق شو اگه قبول میکنه ببرش مشاوره که تشخیص بده دلیل اینکاراش چیه واقعا اگه بد ...

دقیقا دوست منم عین همینو میگفت اونم با وجود دو تا بچه 

می‌گفت یهو شوهرم زنگ میزد کجایی و ... میگفتم مثلا دارم بچه رو میبرم مدرسه یهو از جلوم سبز میشد🥴

اره قطعا فکر می‌کنه شما هم بددلی و خسته میشه خود من با همسرم دوست بودم ۱ سال حدودا هیچ وقت پیش نیومد ...

اونم طرز فکرش همینه ولی آخه ماه راه دور بودیم منم زیاد دیده بودم از بقیه بیشترم بخاطر دوست داشتن بود حالا چیکار کنم که فکر نکنه شکاکم؟ اصلا مردده برا این که بهم قصدشو بگه نمیدونم چرا

اونم طرز فکرش همینه ولی آخه ماه راه دور بودیم منم زیاد دیده بودم از بقیه بیشترم بخاطر دوست داشتن بود ...

رفتارتو عوض کن تنها راهش همینه 

واقعا نمی‌دونم چرا بعضیا فکر میکنن اینکه الکی به طرف مقابل گیر بدن و ... جذابیت داره برای طرف مقابل و طرف فکر می‌کنه مهمه در حالی که برعکس خیلی خسته کننده هست و طرف ممکنه دور از جونت شما رو بیمار بدونه کم کم

رفتارتو عوض کن تنها راهش همینه واقعا نمی‌دونم چرا بعضیا فکر میکنن اینکه الکی به طرف مقابل گیر بدن و ...

همیشه گیر ندادما فقط چند بار بود بقیش غیر مستقیم سوال میکردم که آمار بگیرم اون فک میکرد فضولی میکنم انقد کم حرفه من دوتا سوال اضافه کنم بدش میاد 

همیشه گیر ندادما فقط چند بار بود بقیش غیر مستقیم سوال میکردم که آمار بگیرم اون فک میکرد فضولی میکنم ...

خب همین سوالای الکی ادمو خسته می‌کنه دیگه 

اینکه مثلا کجا رفتی 

ساعت چند رفتی 

ساعت چند برگشتی 

با کی رفتی و ..

والا خود من باشم خسته میشم به خدا 

خب همین سوالای الکی ادمو خسته می‌کنه دیگه اینکه مثلا کجا رفتی ساعت چند رفتی ساعت چند برگشتی با کی رف ...

در این حد نبود

بعد میدونستی این سوالا باعث میشه فک کنه خیلی دوسش دارم و خیالش راحته بشه؟ پررو شد با این پیگیریام

در این حد نبودبعد میدونستی این سوالا باعث میشه فک کنه خیلی دوسش دارم و خیالش راحته بشه؟ پررو شد با ا ...

اره خب اینم هست 

خود من دوران دوستی و حتی الان خیلییی کم پیش میاد به شوهرم زنگ بزنم و همش اون پیگیر منه که کجام و چه میکنم و برنامم چیه و ...🤦😁

اره خب اینم هست خود من دوران دوستی و حتی الان خیلییی کم پیش میاد به شوهرم زنگ بزنم و همش اون پیگیر م ...

منه اسکل زود وا دادم

تو از اول همون فرمون رفتی جلو 🤣🤣

چیکار کنم وقتیم ازش خبر نشه طلبکار حرف میزدم که کجایی اگه عوض شم میشع؟ مثلا خبر نشد با مهربونی حرف بزنمو بهش بگم برو با دوستات بیرون یعنی آزادش بزارم سر دوستاشم بحث داشتیم