2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم چند نفری دورش هستن کلا قید و بند نداره و دنبال ازدواج و رابطه جدی نیست این اقا

فک‌نکنم کسی دورش باشه ولی فک‌نکنم واقعا دوسم‌داشته باشه:)ممنونم ازت عزیزم

فک‌نکنم کسی دورش باشه ولی فک‌نکنم واقعا دوسم‌داشته باشه:)ممنونم ازت عزیزم

هیچ چی و هیچکس اونجوری ک ما انتظار داریم نیست و هیچی اونجوری ک ما دوست داریم قرار نیست پیش بره 

حتی از کسی وقتی خیلی خیالمون راحته اون بیشتر از همه بهمون ضربه میزنه این چندتا جمله رو سخت بهم گذشت و با گوشت و خون تجربشون کردم

I’m happy 😆 
هیچ چی و هیچکس اونجوری ک ما انتظار داریم نیست و هیچی اونجوری ک ما دوست داریم قرار نیست پیش بره حتی ا ...

ببین دنیا بهم‌میگن دوسم نداره ده تا حس شیشمیم گفتن ولی واقعا نمیفهمم چرا نمیتونم قبول کنم :)عجیب سخته عشق یه طرف نابودی:))

ببین دنیا بهم‌میگن دوسم نداره ده تا حس شیشمیم گفتن ولی واقعا نمیفهمم چرا نمیتونم قبول کنم :)عجیب سخت ...

من جای تو باشم انقدر خودمو میگیرم و سمتش نمیرم ک فک نکنه خریه انقدر مغرور باش و دست نیافتنی آرزوش باشی ن بدونه هروقت بیاد دم دستی

I’m happy 😆