2777
2789
من جای تو باشم انقدر خودمو میگیرم و سمتش نمیرم ک فک نکنه خریه انقدر مغرور باش و دست نیافتنی آرزوش با ...

ببین ن بهش پیام میدم ن میدونه انقد دوسش دارم :)حتی خودشم حس شیشمیه یعنی هرچی میگم میگه میدونم 

ولی خودم از این طرف واقعا از فکرش ذره ذره نابود میشم اینو جدی میگم واقعا داره نابودم میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس ششم خیلی خوبی دارم طوری ک هرکی منو میشناسه میاد میگه راجع ب این موضوع چ حسی داری میشه یا ن😂🔫

عزیزم بنظرت سارینا و محمدرضا کی طلاق میگیرن ؟

خودم و شوهرم هستیم توی پروسه دادگاهیم 

پرورده کوردم❤
ن جدی گفتممن خودم حس شیشمم برای خودمممممم قویهحس میکنم امیر با یکی دیگه رله

عزیزم بنظرت سارینا و محمدرضا کی طلاق میگیرن 

خودم و شوهرم هستیم توی پروسه دادگاهیم یک ساله 

پرورده کوردم❤
احساس میکنم چند نفری دورش هستن کلا قید و بند نداره و دنبال ازدواج و رابطه جدی نیست این اقا

عزیزم من اشتی دارم  مرحله اخرطلاقم ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️