2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا کسی مثل من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 51 پست
حقیقتا ارهه وقتی یکی بهم میگه دوستت دارم سریع احساس نا امنی میکنم کمتر مورد اعتماد تره انگار برام تا ...

من حقیقتا اگه جنس مخالف اطلاعات عمومی بالایی داشته باشه دوست دارم باهاش ساعت ها بحث کنم 

ولی رابطه نه 

اصلا دوست داشتن و من چه می‌دونم این لوس بازی های رابطه هارو درک نمیکنم 

فقط عاشق بحث کردن راجب همه چیزم 

مامانم همیشه میگه تو باید دختر فراستی میشدی 🤣🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

بهت حق میدم ردش کنی ولی من اصلا دلم نمیخوام کسیو پیدا کنم حقیقتا یا انتخاب کنم نمیدونم چرا

به نظر من صبر کن

من تجربه داشتم توی دانشگاه اصن از هیشکی خوشم نمیومد بعد یه پسری بود حالم ازش بهم می‌خورد.  شاید باورت نشه ولی اصن نفهمیدم چیشد که اون از من خوشش اومد و بعدش منم ازش خوشم اومد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید حس میکنی میخواد ازت منفعت طلبی کنه و اون خود واقعی و قشنگتو نمیخواد ببینه و فقط از ظاهر گفته

ارهه اینم هست ولی واقعا نمیدونم انگار بحث همه چی هست اصلا با یه نفرم پنج ده سال بگذره بازم حس میکنم بهش علاقه مند نمیشم....هر چقدرم بگه بخاطر این حسمم هست یه حس اینکه هر چقدرم واقعی باشه بازم دروغهه حس نا امنی دارمم 

نه لزوما ببینید من میگم مزخرفه اصلا چرا بچه ها تو سن شما خودشون درگیر چنین چیزهایی کنن

منظور منم همین هست ولی رایج شده دیگه از نظر اونا من ادم عجیبی ام چون تعریف نمیکنم از خودم جدی ولی خب قیافه و هیکلم خوبه نسبتا و خیلی خود دار و با ملاحظه ام نسبت به خیلی از دخترایی که تو این چیزا واردن ولی نه اخلاق دارن نه ظاهر 

بخاطر همین هی بهم میگن یه روزی یکیو پیدا میکنیو و اینا ولی انگار اینطور نیست ادمش میاد هم خودم نمیذارم 

ارهه اینم هست ولی واقعا نمیدونم انگار بحث همه چی هست اصلا با یه نفرم پنج ده سال بگذره بازم حس میکنم ...

نه چیزیت نیست اوکی ای 

من سی سالمه از نظر من تو اصلا ابدا کیس دوستی نیستی 

کیس ازدواجی 

اونم با عقد محرمیت یک ساله فقط شناخت.

تا هم اعتماد کنی هم باور کنی طرفو

سراغ دوستی با پسر بری به تقلید از دوستات، هم حالت خوب نمیشه، هم انگار روحتو بالاتر از ظاهرت میدونی و به طرفی که با یه بار دیدن بگه خیلی عاشقه باور پیدا نمیکنی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نه چیزیت نیست اوکی ای من سی سالمه از نظر من تو اصلا ابدا کیس دوستی نیستی کیس ازدواجی اونم با عقد محر ...

من اصلا راستش به ازدواجم هیچ اعتقادی ندارم بدبختی همینش عجیبم میکنه بدم میاد از ازدواج نمیگم متهد بودن بده نهه کلا خوشم نمیاد 

۱۸ سالمه....نه من مثل توعم و پایدار بوده🤣😂

خداروشکر از نظر درسی علاقه مندی و ظاهر و استایل چی؟؟

من تو همش جوریم که طرف میگه وایی حتما پارتنر داره البته درسمو میخونم خدایی زیاد😂😂

حقیقتا ارهه وقتی یکی بهم میگه دوستت دارم سریع احساس نا امنی میکنم کمتر مورد اعتماد تره انگار برام تا ...

شاید مدل دلبستگیت نا ایمنه راجع بهشون بخون

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

شاید مدل دلبستگیت نا ایمنه راجع بهشون بخون

ارهه شاید ولی مثال بوداا میگم اینجوری ام نیس از اینایی که میگن ازت متنفرم خوشم بیاد اینارم دوست دارم بکنم زیر گل اگه بی دلیل باشه 

ولی میخونم حتما ببینم چیه

خداروشکر از نظر درسی علاقه مندی و ظاهر و استایل چی؟؟من تو همش جوریم که طرف میگه وایی حتما پارتنر دار ...

ببین خیلی درون گرام کم حرفم استایلم ساده س خیلی قر و فر به خودم نمیدم😂😂 درسم میخونم

آره منم تعجب میکنن کلا راهم از بقیه جداس

ارهه شاید ولی مثال بوداا میگم اینجوری ام نیس از اینایی که میگن ازت متنفرم خوشم بیاد اینارم دوست دارم ...

نه خود دلبستگی ناایمن هم چند مدله..یکی همین که تعریف کردی یکی هم مشابه چیزی که از خودت گفتی..حالا خودت بخون چیز جالبیه 

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *