2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا کسی مثل من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اصلا راستش به ازدواجم هیچ اعتقادی ندارم بدبختی همینش عجیبم میکنه بدم میاد از ازدواج نمیگم متهد بو ...

خوش اومدن و بد اومدن زیاد توی مسائلی که نصفش هورمونه اثر نداره

مثلا خوشت بیاد یا نه پریود میشی 

هورمونای بدن و نیاز روحی هر سنی خوشت بیاد یا نه برات پیش میاد

فقط باید خودتو برای تصمیم درست آماده کنی و الا وقتی اون نیاز زیاد میشه احتمالا آدم تصمیمات شتابزده بگیره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خوش اومدن و بد اومدن زیاد توی مسائلی که نصفش هورمونه اثر ندارهمثلا خوشت بیاد یا نه پریود میشی هورمون ...

پریود که میشم این که هست ولی نیاز جنسی ندارم حقیقتا شاید هورمونام درست کار نمیکنن از این بابت نمیدونم هیچ حسی ام نسبت به پریود شدنم ندارم اوایل متنفر بودم ازش الان نه عادت کردم و لازمه برای بدن دیگه 

پریود که میشم این که هست ولی نیاز جنسی ندارم حقیقتا شاید هورمونام درست کار نمیکنن از این بابت نمیدون ...

منظورم دقیقا پریود نیست عزیزم

منظورم مکانیسم های روحی و جسمی هست 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اوهوم اینم هست یعنی مشکل روحی اینا دارمم؟؟ اصلا ندیدم ادمی مثل خودم واقعااا

گفتم عزیزم که