2777
2789
عنوان

سریال کلیشه و تخیلی و بچه گانه ماه و پلنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 25 پست
فک کن پاشی بری جشن ازدواج همسرت که بهت خیانت کرده بعدم خودتو بندازی جلو ماشینی که میخواد همسر سابق و ...

مزخرف بود

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخواستن ملکا رو خیلی عاقل نشون بدن مثلا

آره دیگه. میگن زن هر جنایتی در حقش شد ببخشه و خودش رو بزنه به خریت . مرد هم دست خودش نیست هوسبازیش .

دوتا داغون مث بیتا سحرخیز و شاهرخ استخری چنننندش هم بدتر حالمون رو بهم زدن

آره دیگه. میگن زن هر جنایتی در حقش شد ببخشه و خودش رو بزنه به خریت . مرد هم دست خودش نیست هوسبازیش . ...

بنظرم شاهرخ استخری زیاددبا صورتش ادا درمیاورد

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

این استخری داااغونه ، قد کوتاه و راه رفتن مسخره و صورت عملی دخترونه. نهاااایتا میتونه کراش دخترای ۱۶ ...

اما در کل آدم سالمه بنظرم. مثل برخی اهل فساد نیست

واقعا موافقم فوق العاده مسخره و فانتزی و داغون بود

تا حدی اعصاب خرد کن بود برخی صحنه هاش.

البته برخی جاهاشم از حق نگذریم خوب بود

بد نبود من ک دوست داشتم فقط ملکا بنظرم خیلی خر بود 😐

ملکا خر نبود.... زیادی اعتماد داشت به شوهرش و دوستش

نمیدونم شایدم خر بود 

چون منم تجربه مشابه دارم. منتها اون دوستش بود. من ی دختر ظاهرا ساده که برا منشی گری اومده بود. 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان