2777
2789
عنوان

وای توروخدا خانوما استرس دارم یدیقع بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 17 پست
عزیزم شوهر منم مشکل داره و بعضی وقتا عصبی بشه قلبش تیر میکشه بردیم اکو و تست ورزش گفتن یکم دریچش گشا ...

چن ساله ک درگیر قلبشه محمد وقتایی ک درد میگیره اصن مچاله میشه از درد نبضش یا یهو شدید میره بالا یا میاد پایین دقیق راجبش حرف نمیزنه با من ولی همیشه قرص‌میخوره ... از صب ک‌رفته سرکار بلند شدم بدو بدو رفتن ده تا داروخونه تا قرصاشو گیر اوردم  ظهرم باید بخوره رفتم دم محل کارش نزاشتن من برم داخل مجبور شدم بدم ب یکی از‌سربازا بره قرصارو‌بهش بده دیگ‌ب خودش زنگ‌زدم ک قرصارو تحویل بگیره...چنان از صب‌‌ با ترس و استرس بلند شدم رفتم داروخونه ک باور کن پام درد میکنه از بس‌ اینور اونور رفتم..

همسرت قرص‌میخورع؟ گلم مشکلش‌خیلی حاد نی‌ینی همسرت؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

عزیزم شوهر منم مشکل داره و بعضی وقتا عصبی بشه قلبش تیر میکشه بردیم اکو و تست ورزش گفتن یکم دریچش گشا ...

وای اصن منظورتو متوجه نشدم🤦🏻‍♀️چرا قرص نمیخوره وا خیلی خطره ک

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای اصن منظورتو متوجه نشدم🤦🏻‍♀️چرا قرص نمیخوره وا خیلی خطره ک

میگه نمیخام خودمو به قرص عادت بدم همیشه یه ورق از قرصاش برای احتیاط میزارم تو جیبش ولی جدی نمیگیره  رفت اکو گفتن یکی از دریچه هاش گشاده ولی دردش ربطی به اون نداره از استرسه  اینم هرموقع عصبی بشه دردمیکنه و تیرمیکشه تند تند آب خنک میخوره چنددقیقه بعد آروم میشه  خودش میگه خوبم نمیخام قرص بخورم منم اصرارنکردم گفتم لابد خودش بهتر وضعشو میدونه 

ولی اگه برا تو بدون قرص اذیت میشه حتما بده  شوهرمن هرازگاهی دردمیکنه بیستروقتایی ک عصبی میشه