2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 178 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو فضای مجازی نظر میخوای بعد میگی به تو ربطی نداره میگم مریضی🤣

چقدر سیریشی تو فقط میتونی راجب حل مشکل نظر بدی بقیش به تو ربطی نداره اینو بفهم دیگه تو مدرسه اینارو یاد ندادن بهت؟؟؟

چقدر سیریشی تو فقط میتونی راجب حل مشکل نظر بدی بقیش به تو ربطی نداره اینو بفهم دیگه تو مدرسه اینارو ...

دیدی بچه ای 

هنوز تو فاز مدرسه ای 

تو پدر مادرت احترام به یه خانواده ی دیگ رو بهت یاد ندادن حرف از مدرسه میزنی 

تو اگه بچه من بودی دوتا میزدم تو دهنت 

از بس خری

دیدی بچه ای هنوز تو فاز مدرسه ای تو پدر مادرت احترام به یه خانواده ی دیگ رو بهت یاد ندادن حرف از مدر ...

همچین میگه انگار کنار منه دیده من چیکار میکنم

خدانکنه من بچه تو باشم یه ردی روانی تحویل جامعه میدی ولی تو اگه بچه من بودی باهات مهربون تر رفتار میکردم معلومه زیاد تو دهنی خوردی که عقده کردی 

البته گفتی مادرتم مدام بهت میتوپه

چقدر بدبختی که میری تو تاپیکای من😂 گفتم که آدما موقع ناراحتیشون خیلی چیزا میگن من خواهر نداشتم اومدم اینجا دردمو گفتم کاش خدا یه دردی به این آدم بدی یکیم مسخرش کنه

همچین میگه انگار کنار منه دیده من چیکار میکنمخدانکنه من بچه تو باشم یه ردی روانی تحویل جامعه میدی ول ...

والا تو تاپیک زدی مامانم آبرومو جلوی شوهرم برده 

معلومه کی تو چه خانواده ای بزرگ شده 

تو توهمی تهمت دزدی به خواهر همسرت که مثل خواهر خودته میزنی 

تو انقدر مریض فکری که میگی میترسم همسرم با دیدن سینه خواهرش تحریک شه 

چقدر بدبختی که میری تو تاپیکای من😂 گفتم که آدما موقع ناراحتیشون خیلی چیزا میگن من خواهر نداشتم اومد ...

من مواظب رفتارم هستم 

تهمت نمیزنم و دروغ نمیگم تا تمسخر نشم بچه جون

والا تو تاپیک زدی مامانم آبرومو جلوی شوهرم برده معلومه کی تو چه خانواده ای بزرگ شده تو توهمی تهمت دز ...

حالا باشه آروم باش

سکته نکن دو دقیقه بزار ببینم چی میگی زبون بسته

چقدر برات مهمم میخوای ایدیمو بدم باهم بیشتر صحبت کنیم حالت خرابه دختر

حالا باشه آروم باشسکته نکن دو دقیقه بزار ببینم چی میگی زبون بستهچقدر برات مهمم میخوای ایدیمو بدم باه ...

من حالم خیلی خوبه ولی تو حالت خیلی بیشتر خراب بود که دزدی کردی انداختی گردن یکی دیگ 

باشه بابا ما فهمبدیم تو دزد نیستی

خب حتما دختر بی بندوباری هستی و هر کاری دلت خواسته کردی که کاری باهات نداشتن

نه بی بندوبار نیستم اتفاقا درست بزرگ شدم که دزدی نکردم 

تهمت نزنم 

به شوهرم اعتماد کامل داشته باشم 🤣🤣نه اینکه شوهرم باشه ولی مامانم کتکم بزنه بگه مو رنگ نکن انقدر محدود بودی اینجدری شدیا