2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نه اصلاااااا 

از موقع شروع امتحانا مریض شدم وانقدر همه چی بهم ریخت که یه دونه تستم نزدم 

الانم که میتونم نمیدونم چرا یه طوری شدم که هیچ جوره نمیتونم بشینم پای درس درست حسابی با استرس و عذاب وجدان نشستم یه گوشه 

سلام عزیز دلمتجربیمفعلا تلاشام کم شده انگیزمم هیدوست داشتم ببینم بقیه در چه حالن

همه همینن

درگیر امتحانای ترم اول نیستی؟ 

من پدرم درومده از ترم اول مشاورمم اصرار داره حتما باید بخونی امتحانارو که نیم سال اول جمع بشه 

کلی حس میکنم عقبم 

هرچی سعی میکنم نمیتونم برسم 

باایتمکه از دهم خوندم ولی یازدهم شل کزدم 

وای نه اصلاااااا از موقع شروع امتحانا مریض شدم وانقدر همه چی بهم ریخت که یه دونه تستم نزدم الانم که ...

الهیی🫂

دقیقا هممون این روزا همینیم

منم با استرس درس نمیخونم🥲

(نا امید نباش به این فک کن حداقل استرسشو داری،یه وقتایی هست من حتی بابت نخوندنم استرسم ندارم این دیگه ترسناکه واقعا🥲😂💔)

سلام عزیز دلمتجربیمفعلا تلاشام کم شده انگیزمم هیدوست داشتم ببینم بقیه در چه حالن

بچه ها با پایه ی قوی که یه مرور کنم مطالب دهم یازدهم یادم میاد میتونم پزشکی بیارم این مدت؟ 

همه همینندرگیر امتحانای ترم اول نیستی؟ من پدرم درومده از ترم اول مشاورمم اصرار داره حتما باید بخونی ...

هی

غصه نخور

از من عقب تر نیستی

نه من سال اوله پشت موندم ولی اصلا از شرایطم استفاده نکردم